Most megtudhatjuk, miért s@ggfejezte le Kubatovot az ex-fradiedző

Ricardo Moniz még a dán Randers edzőjeként adott interjút a helyi Tipsbladetnek – annak megjelenése napján rúgták ki az élvonal utolsó helyén álló együttestől. A cikkben beszélt a Ferencváros 2013-as fekete őszéről, és arról, miért seggfejezte le az FTC elnökét.

A rangado.24.hu közlése szerint a holland tréner a Ferencvárosnál eleinte sikeres volt, megnyerte a magyar Ligakupát. Aztán egy hosszú haláltusa következett. Akeem Adams, a 22 éves trinidadi válogatott, aki Moniz szerint a klub legjobb játékosa volt, szívrohamot kapott az edzőpályán. Aztán több hónapon át kórházban feküdt és amputálták az egyik lábát, végül elhunyt. Ekkor már Moniz nem volt a Ferencváros edzője, 2013 decemberében kirúgták.

„Egyedül hagyott a vezetőség. Senki nem jött oda az ágyához. Három hónapot töltöttem ott az édesanyjával és mindent nekem kellett intéznem. A lábát levágták, kómában volt. Aztán felébredt a kómából és nekem kellett elmondanom, hogy elvesztette az egyik lábát” – mesélt a szörnyű hónapokról.

„A játékosaim védelme volt mindig a prioritásom. Ezért kritizáltam a Ferencvárost. A vezetők sosem jöttek el az ágyához. Azt mondtam nekik: Ez rendben van? Te vagy a klub elnöke és gyáva vagy ahhoz, hogy fogd az anyja kezét? Seggfej. Érted, ilyen vagyok. Nem vagyok politikus. Ez nem kifogás, de így védem mindig az embereket” ‒ idézte fel konfliktusát Kubatov Gáborral.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!