Elkezdődött a lázadás: kamuzott Balog, a mentősök és a szakszervezet felháborodott nyílt levelet küldtek neki

Nem baj, a focit szereti

Ma sem történt semmi érdekes, csupán egy kormánytag nem mondott igazat. Az egészségügyi dolgozók szerint ugyanis Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere hantázott a bérekről. Ezért a Független Egészségügyi Szakszervezet és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége nyílt levelet küldött az Emberi Erőforrások Minisztériumának. Minderről az Index számolt be.

A levélben olvasható: “Meglepetéssel olvastuk a Magyar Időkben a Miniszter Úr által szóban idézett egészségügyi bértábla számait, nemcsak a dolgozóink visszajelzéseit, bérpapírjait nem tükrözik, de a jogszabályban elfogadott bértábla adataival sem egyeznek… De a a KSH-ban szereplő adatok is alacsonyabb béreket mutatnak. A miniszter nyilatkozatában szereplő összegek a hivatalos bértábla számait is 40-50 százalékkal meghaladják.” Azt is hozzáteszik, hogy Balog ezzel félrevezeti a közvéleményt.

Lassan a kormány hazugságairól szóló hírek már senki sem érdekelnek, a hazudozás csupán hétköznapi rutin országvezetőink számára. Az lesz majd az igazi szenzáció, ha Balog Zoltán, vagy az Orbán-kormányból bárki is igazat mond.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!