Bizarr halál: A röntgengép mágnesessége megfullasztott egy oxigénpalackos férfit

Meghalt egy férfi, akit beszippantott a röntgengép Mumbai egyik kórházában. Az áldozat egy oxigénpalackot vitt be egy terembe, és a röntgengép mágneses mezője magához húzta a férfit a fémtárggyal együtt.

A harminckét éves áldozat egy oxigénpalackot vitt be abba a terembe, ahol a gép működött. A röntgengép üzemeltetője mint mondta, kikapcsolta a gépet, de az sem okozna problémát, ha ezt nem tette volna, hiszen ők is sokszor visznek be fémtárgyakat a szobába – írta az NDTV.

A sokkoló haláleset szombat este történt, mikor a férfi egy idős hozzátartozóját látogatta meg a kórházban. Az egyik kórházi dolgozó arra kérte, hogy vigyen be magával oxigénpalackot, mikor a röntgenfelvételekért megy. A férfi ahogy belépett a terembe, kiderült, hogy a gép igenis működik.

Az oxigénpalack a gép mágneses mezőjének vonzáskörébe került, és a férfivel együtt magához húzta. A férfi keze a palackkal együtt beszorult a gépbe, a palackból pedig szivárogni kezdett az oxigén. Mikor kihúzták, erősen vérzett, és tíz perc múlva meghalt.

(kép: illusztráció)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!