Gusztustalan! Egészségügyre hivatkozva 10 milliót lopott el a fideszes polgármester

Lopás, csalás, garázdaság, mutyi-mutyi hátán, bűnöző haverok…ez csak pár dolog, amely a Fideszt jellemzi. Ezek az emberek képviselik hazánkat. Ezekre az emberekre kellene felnéznie gyermekeinknek. Ezek az emberek igyekeznek mindent elsikálni maguk körül és azon dolgoznak, hogy elfeledtessék az emberekkel, milyen bűnöket is követtek el. De nincs szerencséjük, ugyanis mi a Fidelőnél nem hagyjuk, hogy feledésbe merüljenek a piszkos kis ügyeik. Nézzünk is meg egy újabb gyöngyszemet.

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és más bűncselekmény miatt emeltek vádat még 2011-ben a Ádánd polgármestere, a Fidesz-KDNP-s Pollák Tibor ellen. Az akkor 58 éves fideszes politikus 2003 és 2007 között, a somogyi falu akkori polgármestereként valótlan tartalmú számlákkal jutott hozzá egy beruházáshoz nyújtott állami támogatáshoz.

A pofátlan polgármester az önkormányzat nevében még 2003-ban nyújtott be egy pályázatot egy nettó költségen 15,3 millió forint értékű egészségügyi centrum építésére, amelyhez több mint 10,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak a Somogy Megyei Területi Államháztartási Hivataltól.

A vádlott – polgármesterként – több vállalkozással is megállapodást kötött, azonban a támogatási összeg lehívása érdekében volt pofája olyan számlákat is benyújtani a Magyar Államkincstár Somogy Megyei Igazgatóságához, amelyek mögött nem volt valós „gazdasági esemény”. Ennek a mismásolásnak köszönhetően jogosulatlanul ütötte a markát több mint 10,7 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás. 

Ilyen emberek vezetik hazánkat s képviselnek miket a nagyvilágban. Nem csoda, ha ilyen véleménnyel vannak az országról azok, akik csupán az ő tetteikről hallanak. Ne feledjük, közelegnek a választások, itt az dő hogy hallassuk a hangunkat. Itt az idő, hogy végre az asztalra csapjunk és kimondjuk: Elég, minket nem nézhetnek tovább hülyének!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!