Náray Tamás nem bírta tovább, kimondta amit nagyon sokan éreznek!

Fotó: Náray Tamás FB oldal

Baszki, ők és a határon túliak fogják eldönteni, hogy mi, hogy fogunk itt élni?
Na, jól van gyerekek, köszi, én mentem csomagolni. 
Mert mindennek van azért egy határa. Még az elbutult Magyarországon is. Bezzeg véleményt alkotni, gúnyolódni, kirekeszteni mindegyik tud. Tanulatlan, tájékozatlan, műveletlen, kultúrálatlan az ország nagyobbik része. Nincs ezen mit szépítgetni. Aki ezen megsértődik, leszarom, mert nincs tisztában a tényekkel: az országunk egy nagy fosztóképzővé változott. Tlan, -tlen…
Tényleg igaz. A hülyének a legjobb. Ő ugyanis nem tudja, hogy hülye” – fakadt ki Facebook oldalán Náray Tamás, miután elolvasta a Policy Agenda közvélemény-kutatását, amelyből kiderült, a  magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson. Csak minden negyedik választó van azzal tisztában, hogy nem is létezik ilyen párt.

Az agymosás hatott, persze a leghülyébbek a Fidesz választóinál vannak, ott a soha nem létező pártról 81% mondja azt, hogy létezik de nem nyerhet, 1% pedig attól retteg, hogy nyerni fog. Gondolom ők azok, akik csekken is adtak pénzt Orbánnak a cirkuszra.

Itt olvasható a teljes Facebook bejegyzés:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!