A KDNP-s kórházigazgató megtiltja a lájkolást

A Borsod megyei kórház igazgatója megtiltotta dolgozóinak, hogy a facebookon egészségügy témában lájkoljanak, vagy megosszanak bármit is.

Borsod-Abaúj-Zemlén megyei Kórház - A tiltott város (kép: ATV)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban a minap a vezetőség megtiltotta kórházi dolgozóinak azt, hogy bárminemű az egészségüggyel kapcsolatos hírt, megosszanak, vagy lájkoljanak. Aki mégis így tesz, az meg lesz büntetve.

Kínosak a hírek na. Miért? Hát ezért. Meg ezért. Meg úgy általánosságban azért, mert a padlón van a magyar egészségügy, és mivel ez még egy jó ideig biztos így marad, nem marad más, mint elhallgattatni a dolgozókat.

Ha nem beszélünk a problémáról, akkor az nincs is. Kórházigazgató Úr tehetetlen, pedig elvtársai ülnek körülötte minden döntéshozói pozícióban. Elvtársai vezetik ezt az egész kócerájt már 2010 óta. Mégis, a tarthatatlan kórházi állapotokra számára egy megoldás merült fel, letiltani és ignorálni.

Na jó, de hogy jönnek ide az elvtársai? Ja, azok így:

forrás: kdnp.hu
forrás: kdnp.hu

Nini! Hát nem egy KDNP-s úr ez az Kórházigazgató Úr?

Ja, de.

És  nem elég, hogy az országos elnökség tagjaként szerepel a KDNP honlapon, de még városatya is vót valamikó… 🙂

forrás: varosatyak.hu
forrás: varosatyak.hu

Ha már ilyen közel ül a tűzhöz, miért nem mennek a dolgok jobban? Laikus költői kérdés.

Reméljük, azért cicákat lehet lájkolni. 🙂

Itt elérhető az eredeti levél a tumblr-en.

“A korábbi években már több alkalommal felhívtuk a figyelmet arra, hogy a közösségi médiafelületeken – pl.: Facebook oldalon, tilos kórházi témákat megosztani és az Intézet vagy annak dolgozóit a kommentek során negatív színben feltüntetni.

Ismételten és nyomatékosan felhívom minden kórházi dolgozó figyelmét, hogy az interneten nem jelentethetnek, nem kommentálhatnak, nem »lájkolhatnak« olyan témákat, amelyek az intézeti dolgozókkal vagy szakmai, ill. egyéb kérdésekkel fogllakoznak.
Amennyiben a kórház belső folyamataiban, esetleg személyekkel vagy bármilyen üggyel kapcsolatban gond, probléma merül fel Önökben, abban az esetben a szolgálati út betartásával kell azt jelezni az Intézet vezetése felé.

Amennyiben fentieket nem tartják be, abban az esetben kinek-kinek vállalnia kell a polgári vagy büntetőjogi felelősséget.

Az osztályok/munkahelyek vezető minden munkavállalói csoporttal kötelesek elbeszélgetni és fel kell hívni a figyelmüket a fentiek betartására.

dr. Csiba Gábor 

főigazgató főorvos”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!