Elképesztő pofátlanság! Hihetetlen módszerekkel kapott vezetői állást a fideszes felesége

Fotó: Youtube

Lassan már nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk a fideszes politikusok rokonainak, barátainak sikereiről, hisz mára már a kormánypárt védjegyévé vált, hogy szinte minden pályázatot, pozíciót s pénzt a hozzájuk közel álló emberek kapnak meg… Ez odáig fajult, hogy most már meg sem próbálják titkolni, nyíltan köpnek szemen minden tisztességes állampolgárt. Most szeretnénk felidézni egy régi történetet, mert ezeket sem szabad hagyni, hogy feledésbe merüljenek.

Még 2011-ben derítette ki a Blikk, hogy a Somogy Megyei Kormányhivatalban, Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselő feleségéhez pályáztatás nélkül „vágtak hozzá” egy vezetői pozíciót az oktatási főosztályon. A fideszes férj persze váltig állította, hogy ő aztán nem járt közben neje megbízásának ügyében.

A Somogy Megyei Kormányhivatal szerint ők minden jogszabályt betartották, mikor Gelencsér feleségét felkérték a vezetői megbízásra.

A kormányhivatal előírásai pályázat kiírását nem teszik kötelezővé

– nyilatkozták akkor a lapnak.

Szerintük Gelencsér Attiláné közel tízéves vezetői gyakorlatának, valamint öt felsőfokú végzettségének köszönheti, hogy megkapta a jó pénzzel járó pozíciót és ők nagyon is elégedettek az asszony vezetői és szakmai tevékenységével.

(Mellékesen jegyeznénk meg, hogy idén ismét Gelencsér Attila lesz a Fidesz Somogy 1-es választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.)

Érdekességként elmondjuk, hogy ekkoriban kapott meg Pálffy István KDNP-s képviselő felesége is egy magas pozíciót s láss csodát, neki sem kellett pályáznia az állásért. Ő a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egyik háttérintézményéhez került. Az ő esetét úgy indokolták, hogy mivel „biztonsági okokból” nagyon gyorsan találniuk kellett egy kommunikációs munkatársat, ezért vették fel versenyeztetés nélkül. Szerintük ő tűnt a legalkalmasabbnak. Mondjuk ha senki mást nem néznek meg, hogy megfelel-e az állásra, úgy valóban nehéz jobbat találni…

Hosszasan lehetne még sorolni, kik kaptak zsíros fizetéssel járó pozíciókat a kormányközeli berkekben, de ezeknek inkább külön cikkeket szentelünk, mert van belőlük bőven.

Ha nem akarod elfelejteni, milyen bűnöket követtek el a fideszesek, kattints ide!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!