Bérkomment Simonkáért

Újra folytatódik a csetepaté, ami két Fideszes potentát közt tört ki a héten, nevezetesen Simonka György országgyűlési képviselő valamint Alt Norbert, Gyula város polgármestere közt.

Simonka György a miniszterelnökség kapujában. (forrás: simonkagyorgy.hu)

Újra folytatódik a csetepaté, ami két Fideszes potentát közt tört ki a héten, nevezetesen Simonka György országgyűlési képviselő valamint Alt Norbert, Gyula város polgármestere közt.

Az index.hu írásban tett fel kérdéseket a költségvetési csalás ügyében érintett Simonka Györgynek, melyekre írásban többé-kevésbé válaszolt.

A gyanúsításról és a költségvetési csalásban betöltött szerepéről sokatmondóan nyilatkozott; az sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta. Fideszes párttársáról, azonban már több sort is leírt;

“Felháborító, amit Alt Norbert, Gyula alpolgármestere megenged magának, hogy a térségünk településeit, valamint azok vezetőit tartja felelősnek azért, mint ahogy azt ő mondja, ezeken a helyeken a fű sem nő, mert ezek a településvezetők csak ücsörögnek, és meg sem mozdulnak.”

Simonka György (középen) kormányablakot avat. - ÁTVÁG (kép: simonkagyorgy.hu)
Simonka György (középen) kormányablakot avat. – ÁTVÁG (kép: simonkagyorgy.hu)

Az ügy egy másik szálon is érdekes, mivel kikerült egy a fideszes “fészbukosok” számára legyártott bérkommentelő-kézikönyv, mely kiemelten foglalkozik Simonkával, és ügyével. Feltűnően sok panelt írtak ugyanis bele a készítők, miként kell megvédeni a politikust, ha valaki bűncselekményt emleget, hogyan kell letorkollni aki ezt felemlegeti.

Simonka a láthatóan jól megszerkesztett kézikönyvről azt próbálja meg elhitetni a közvéleménnyel, hogy az csak “baráti útmutatás”.

“Ez a baráti közösség egy része arra kérte a stábot, hogy segítsenek abban, hogy elmondhassák a véleményüket, a másik része pedig azt kérte, hogy nehogy elharapózzanak az indulatok, csak olyan kommentek jelenjenek meg, amely tűri a nyomdafestéket, és tudomásom szerint egy kolléga vállalta, hogy összegyűjti az eddigi hozzászólásokat, melyeket, ha akartak használtak, ha nem, nem.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!