Nem hittük el, amikor megláttuk, ki mondja fel a Fidesz-reklámot videóra

Van az ízléstelenségnek az a foka, amit a fantáziatlanság és a surmóság keverékéből születik. Nos, a Fidesz tájékán bőven találunk a fenti kritériumoknak megfelelő cselekedeteket, most éppen Kaposváron történt egy eset, amit nem tudunk megfejteni, ehhez kérjük kedves olvasóink segítségét!

A Kapospont közzé tett egy videót, ami a családtámogatási rendszer vívmányait hivatott dicsérni, természetesen a helyi fideszes országgyűlési képviselő tolmácsolásában. Annak rendje és módja szerint, biodíszletnek a háttérben ott az ideologizált három gyermekes család, akik bizony meg vannak elégedve a rendszerrel. Mi az hogy! Nagyon is! – idézhetnének egy klasszikust, de inkább azt mondja Gáspár András, a családfő, hogy: “Ami az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel a családteremtési programon belül mi is tudtunk könnyebben élni, könnyebben megélni.”

gaspar fidesz alelnok 400
Forrás: kapos.hu

Na, ezt el kell hogy higgyük neki, hogy könnyebb lett az élet, hiszen a kaposvári önkormányzat honlapjáról megtudhatjuk, hogy az Ifjúsági és Sport Bizottság külsős szakértője, sok szálon kapcsolódva a labdarúgáshoz, többek között  a Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik programjában alközpont-, és körzetvezető. Innen már csak egy lépés, hogy megtudjuk, nem csak a focival ilyen mély a kapcsolata, de a Fidesszel is! Ugyanis, a kaposvári Fidesz szervezet alelnöke! Ha valaki ezt nem hinné el, és azt hinné, hogy csak mi találtuk ki az egészet, akkor itt olvashatja a helyi Fidesz közleményét a megválasztásról! A képre kattintva a teljes közlemény olvasható.

Nem tudjuk eldönteni, mi történhetett. Két lehetőség van, vagy egyszerűen teljesen hülyének nézik az embereket, és már semmilyen részletre nem adnak, vagy nem találtak senkit Kaposváron, aki névvel, arccal vállalta volna, hogy gátlástalanul felmondja a kormánypropagandát. Mi inkább erre az utóbbira tippelünk.

admin

Van néhány ötletünk, kiket lehetne szerepeltetni a hangulatjelentés videókban a közeljövőben, és mit mondhatnának el:

Mészáros Lőrinc: Ami az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel az EU-s vállalkozás fejlesztési programon belül mi is tudtunk könnyebben gazdagodni, igazán meggazdagodni.

Orbán RáhelAmi az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel ma már a saját lábunkon tudunk állni,  mi is tudtunk könnyebben élni, könnyebben megélni.

Matolcsy Ádám: Ami az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel édesapám tudja segíteni a rokonait, többek közt engem is, mi is tudtunk könnyebben élni, könnyebben megélni.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!