255 fát vágtak ki, hogy sétány legyen a vizes vb-re – a sétány neve: Moszkva

Bár egy tüntetőt sem lehetett látni, de az Árpád hídtól az újpesti rakpartig gyalulták a dunapartot fástól-szőrötől-bőröstől, hogy a VIP-ek, kikerülve a prolikat egyenesen a parlamenttől eljuthassanak a vizesvébére. A 7 méteres széles sétányon szabvány szerint elférne egy gyorsforgalmi nhl út két sávja.

kertem2A főváros 255 fa kivágásának árán tudja megépíteni a két autóútsáv széles sétányt, amelynek az Árpád hídtól a Dráva utcáig tartó szakaszát Moszkváról nevezik el.

A Dagály fürdőtől a Parlamentig haladó allét a főváros októberben kezdte építeni, lesz folytatása északon is a Népfürdő utcán a Rákos-patak vonaláig. A fejlesztés keretében 7 méter széles gyalogos- és kerékpárutat alakítanak ki.

„Ez magában foglalja cheap jerseys az úttal szomszédos területek, zöld felületek rendezését, a közvilágítás kiépítését, Grand utcabútorok mark és kerékpártárolók elhelyezését” – magyarázta a Főpolgármesteri Hivatal. A fejlesztést fakivágás nélkül nem tudják megoldani, összesen 255 fát vágnak ki.

A 7 méteres széles sétányon Фаленопсис szabvány <br szerint elférne egy gyorsforgalmi út két sávja.

A fővárosi vezetés szerint az új sétány biztosítani fogja a közvetlen és minőségi gyalogos és kerékpáros kapcsolatot cheap jerseys Észak-Pest és a Belváros között, cheap jerseys China amelynek a „kiépítése különösen indokolt a jövő évi vizes vb miatt”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!