Közelegnek a választások: megmutatjuk, miként szakíthatjuk szét a Fidesz védőhálóját

kép // M. Schmidt János / Népszabadság

Már kezdünk beleveszni a fideszes politikusok által elkövetett bűncselekmények s szabálysértések hálójába, mely csak bizonyítja, hogy végtelenül hosszú a kormánypárti bűnözők listája. Egy eseten keresztül szeretnénk szemléltetni, hogy miként szakíthatjuk szét a kormánypárt védőhálóját.

Mi viszont kitartunk és szakadatlanul törekszünk arra, hogy senki ne felejtse el, mik történtek régen és lássák, mára mivé is fajult a Fidesz “világa”. Most inkább ez utóbbit mutatjuk be a következő rövidke sztorival.

2008 őszén Csorba Ottó, a Somogy Megyei Közgyűlés fideszes frakcióvezetője több sajtóorgánumban is hazugságokat álított s jelentetett meg Gyenesei István akkori önkormányzati miniszterről, és ha ez még nem lenne elég, annak családjáról is.

A Pécsi Városi Ügyészség végül vádat emelt a fideszes politikus ellen. Megállapították, hogy a vádlott a bűncselekményt elkövette. Az ítélet indoklása szerint a véleménynyilvánítás szabadsága csak a kritika szabadságát foglalja magába, de ez nem vonatkozik a tények valótlan közlésére, illetve meghamisítására. Rágalmazás vétsége miatt 300 napi tétel pénzbüntetésre ítélték végül a hazug fideszest.

Milyen szép is lenne, ha ez a mai napig így működne, nem? De a Fidesz azóta rengeteget “fejlődött”, hisz ma már nap, mint nap találkozni a kormánypárti propagandamédiából ömlő hazugságokkal, lejárató hadjáratokkal, ellenben a büntetés mindig elmarad. Pontosabban elintézték, hogy elég legyen egy jól eldugott sarokba beszúrni egy aprócska helyreigazítást. Persze ez csakis a Fidesz hátsójából kilógó sajtóorgánumok kiváltsága. Bezzeg a többiek, akik nem értenek egyet a kormánnyal… bezáratják, meghurcolják, szanaszét perelik őket.

Hát idáig jutottunk. Régen is tele volt a párt bűnözőkkel, ma is tele van, csak időközben felhúztak maguk köré egy masszív védőhálót, így ma már elképzelhetetlen, hogy egy fideszest megbüntessenek. Ezt a védőhálót csakis mi, a magyar nép tudja átszakítani. Itt az ideje megtenni az első lépéseket. Közelegnek a választások.

Ha nem akarod elfelejteni, milyen bűnöket követtek el a fideszesek, kattints ide!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!