Itt a legdurvább újévi köszöntő! Orbán csomagolhat.

Az alább olvasható írás olyan erősre sikeredett, hogy csak nagyon félve mertük közé tenni, de benne van minden, amit sokan gondolnak a rendszerről és kedves vezetőjéről.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mit is kívánhatnánk Önnek, mi egyszerű halandók, királysága szerény szolgálói akkor, amikor új év köszönt erre a csodálatos országra? Hosszas gondolkodás után arra jutottam, akkor járok el a legkorrektebben, ha egyszerűen tolmácsolom Önnek sokmillió Magyar kívánságát és Önt idézve annyit mondok: Boldog Karácsonyt!

Mint nyilván tudja, a magamfajta zugfirkásznak manapság már nagyon oda kell figyelnie arra, mit mer leírni. Ezért nem írhatom, hogy menjen a picsába, meg hogy adja vissza amit ellopatott Mészárossal és nem írhatom, hogy abban bízom, hogy börtönben végzi, mert ezekért a mondatokért durva büntetés járna. Még szerencse, hogy hagyott nekem néhány dolgot, amit még nem sikerült “államosítania”. Az enyém maradt az agyam és a gondolataim.

Én Uram! Bárcsak leírhatnám, hogy szerintem Ön egy napóleon szindrómás, cezaromán, hatalomfüggő zsarnok, aki már annyira elvesztette a kontrollt, hogy megkérdőjelezhetetlen vezérként viselkedve szarik minden figyelmeztetésre, Európára, a világra, és ránk is, akik néha felhívjuk a figyelmét arra, hogy talán most picit ez sok. Úgy döntöttem pontokba szedem, újévi kívánságaimat Önnek, minden alattvalójának és magamnak. Miket írnék ha lehetne..

A személyes résszel kezdeném:

 1. Azt kívánom, jöjjön haza a fiam Angliából. Itt maradt másik gyermekem pedig egy szabad, demokratikus országban nőhessen fel.
 2. Azt kívánom, hogy hátralévő -remélem még hosszú- életemből, ez utóbbi 7 év tűnjön majd néhány elveszett percnek, amit soha többé nem kell átélnem.

Önnek:

 1. Azt kívánnám -ha lehetne-, hogy Ön pontosan ugyanúgy éljen majd bekövetkező bukása után, mint azok, akiknek politikája, bosszúvágya és öncélú kormányzása megnyomorította az életét. ( ha volt ilyen…)
 2. Azt kívánnám, hogy minden hazugságát azoknak a médiumoknak a címoldalán, híradójában, hírműsorában kelljen meggyónnia, amiket Ön és barátai felvásároltak és Orwelli kormányzása ideológiai átképzőjének használva tolják népünkre az Ön által rendelt, véget nem érő szennyhíreket, a félrevezető propagandát.
 3.  Azt kívánnám, hogy találkozzon egy sötét sikátorban a volt trafikosokkal, a Népszabadság munkatársaival, a földjüktől megfosztott gazdákkal, a kórházi folyosókon fekvő halottak hozzátartozóival, ez elvándorolt fiatalok szüleivel, nagyszüleivel, az egyedülálló 30-as nőkkel és férfiakkal, a falusi szegényekkel, a koncepciós perbe fogott politikusok gyermekeivel, szüleivel, az ellehetetlenített “másként gondolkodó” vállalkozókkal és családjukkal, az egymilliónál is több mélyszegénnyel, és minden olyan anyával, apával és gyermekkel, akik nap mint nap elszenvedik, hogy nem tartoznak az Ön célcsoportjába, mert nem a NER biztos szavazói.
 4. Azt kívánnám, hogy én legyek a legfőbb ügyész egy évre és mindazt, amit újságíróként megtudtam Önről és kegyeltjeiről, elfogultság nélkül -ahogyan most is- kivizsgáltathassam az igazságszolgáltatással.
 5. Azt kívánnám, térjen magához. Gyógyuljon meg. Ez közös érdekünk.
 6.  Végül azt kívánnám, ha lehetne, hogy menjen a picsába.

Végül a népnek:

 1. Minden Magyar Honfitársamnak, tiszta szívből kívánom, hogy 2018 áprilisában érjen véget ez a rémálom.
 2. Azt kívánom, hogy olyan kórházban kapjanak ellátást -ha rászorulnak-, amire annyit költöttek, mint a stadionokra.
 3. Azt kívánom, hogy a vállalkozók merjenek elindulni olyan közbeszerzéseken, amiken Mészáros Lőrinc cége is elindul.
 4. Minden magyar szülőnek és nagyszülőnek kívánom, hogy újra együtt lehessen elvándorolt gyermekével, unokájával.
 5. Minden hazugsággal meghurcoltnak azt kívánom, tudjon megbocsájtani.

És végül:

Mindenkinek Boldog, Tiszta, Korrupciómentes, Szabad, Igaz, Egészséges és Gazdag Új Évet Kívánok!

Garai Péter

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!