Hátborzongató dolog történt Orbán Viktorral: a család teljesen kiborult

Egyszer volt, hol nem volt egy Orbán Viktor, aki egy napon úgy gondolta, kirúg a hámból, és meglátogatja kedvenc vadászhelyét, ahogy annak idején a román miniszterelnök tette. Találkozott néhány “családtagjával.”

A családja pedig népes volt a magyarok fejedelmének. Volt köztük csaló, tolvaj, gazember. Egy dolog van bennük, ami közös: mindannyian ugyanabban a pártban munkálkodnak. Nem fiatalok, nem demokraták, de annak vallják magukat, bár manapság már ezt sem erőltetik túlzottan, hiszen bármit megtehetnek. Szóval ezen a vadászaton úgy alakult, hogy Orbán Viktor a cimboráinak a következőket mondta:

“Drága barátaim! Úgy gondolom, hogy ideje lenne megváltoztatnunk a politikánkat! Itt az idő, hogy mindannyian rátérjünk a helyes útra, és megpróbáljunk nem visszaélni a választók bizalmával, sőt, törekedjünk arra és dolgozzunk azért, hogy ennek az országnak sokkal jobb napjai legyenek, hiszen a magyarok megérdemlik ezt, nekünk pedig kötelességünk!”

A család nagyot nevetett, Orbán Viktor pedig komoly arccal tekintett rájuk továbbra is. Egyiküknek feltűnt, hogy ennek a javaslatnak a fele sem tréfa, és utána kétségbeesett szemekkel néztek egymásra, próbálva kitalálni a megfelelő reakciót. A gazság, a család, a korrupció mindeddig az egész családot működtette, most azonban alapjaiban omlik össze a nagyvezér váratlan javaslatával.

A vadászok úgy döntöttek, hogy végül is igaza van a miniszterelnöknek, így az erkölcs útjára léptek, és az ország felvirágozott.

Kár, hogy ez csak egy mese… pedig milyen szép lenne a valóságban is. Ha egyetértesz ezzel, kérjük, oszd meg másokkal is a cikket, hogy lássák, mennyire szép világban élhetnénk, ha a politikusaink egy kicsit is próbálnának a tisztességre törekedni!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!