Emberségből jeles: olyat tettek az anya nélkül maradt hármas ikrekért amire még nem volt példa

A szülés után elhunyt asszony férjét és három újszülött gyermekét hagyta hátra – járta be a médiát a szomorú hír. A hajdúszoboszlói család kálváriája az egész országot megrendítette pont úgy, mint szűkebb közösségüket Hajdúszoboszlót.

Most az egész város egy emberként fogott össze az anya nélkül maradt családért. Fábián Tamás (29) megtörten nyilatkozott a Blikknek.

“– A feleségem összepakolt csomagja még mindig árván áll a lakásban: nincs erőm átnézni Letti cuccait – mondta  Tamás, aki naponta fél órát tölthet gyermekeivel: Lénával, Mirával és Milánnal. “– Minden­nap meglátogatom őket, nagyon örülök, hogy a babákkal minden rendben – árulta el a jó hírt az apuka.”

Feleségét Lettit, a lap szerint a szülést követően HELLP-szindróma súlyos vérzéses szövődményével, véralvadási zavarral kezelték. Állapotát átmenetileg sikerült stabilizálni, de az orvosok végül nem tudták megmenteni az életét.

Az apa és a három újszülött rengeteg segítséget kap a helyiektől. “A család megsegítésére gyűjtés is indult, amelyet a Tündérkör Alapítvány kezdeményezett. Tóth Zsé Ferenc, az alapítvány kurátora korábban a lapnak elmondta, telefonjaik a nap minden percében csörögnek Face­book-profilukat pedig többen kezelik, hogy minden segítő szándékú levélíró választ kapjon.”

Igazi összefogásnak lehetünk tanúi, hiszen pár nap alatt 24 millió forintot adtak össze a segítő szándékú emberek, és a jótékonysági gyűjtés még nem ért véget.

A Blikk alapján

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!