Őrület: Matolcsynál is durvább jelenetet nyomott le a sajtónak egy fideszes képviselő

Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet

Pócs János valószínűleg el van keseredve. Sikertelen, és ezt érzi ő is, fideszes gázszerelőként nyitva állt előtte is az út a meggazdagodás felé, de neki nem jött össze. 1981-ben végzett gázszerelőként, később belépett a Fideszbe, polgármester is volt vidéken, úgy nézett ki, nyitva áll az út a milliárdosok világa felé. De Viktor nem őt választotta. A Lőrinc jobban feküdt, mégiscsak ő a földi.

Igaz, szakmájában keveset dolgozott, inkább dinnyetermesztéssel foglalkozott. Ez a Lőrinc meg belepisilt a dinnyéjébe. Pócs azonban nem adta fel. Minden eszközt megragadott, hogy felhívja magára Viktor figyelmét. Sajnos ízlés nem ragadt rá az évek folyamán, viszont az álszenteskedést jól megtanulta. Jött ez a lehetőség, ez a disznóvágásos kép, ami már Lázár Jánosnak is sok volt, pedig hát nap mint nap benne van a sűrűjében ő is a fideszes mocsoknak.

Emlékszem, talán másodikosok voltunk az általánosban, amikor leszoktunk róla, hogy egymás nevével csúfolódjunk, viccelődjünk. Kinőttünk belőle. Pócsnak valahogy kimaradt ez a lépcső az érzelmi fejlődése során, talán ilyen esetekben használják a retardált és infantilis szavakat. A jászok ilyenkor egyszerűbben és világosabban fogalmaznak, de azt sajnos korhatáros okoknál fogva nem írhatom le.

Arra nem tudom, mi a helyes kifejezés, amikor azonban a szeretetre, meg az adventre hivatkozva nevezi gyűlölködőnek azt, aki számon kéri rajta gusztustalan kommentárjait. Érdekes lélekre vall, hogyha valaki állandóan a szeretetre hivatkozik, arról papol, miközben olyan képeket posztol, amik minimálisan is áthallásosak, és tovább szítják a gyűlöltet egy ember ellen.

Hogy hova vezetett a propaganda? Az alábbi videóból kiderül, hogy miként akarják kivégezni Soros Györgyöt azok, akiknek egyébként a szeretetről prédikált Pócs János.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!