Aljas módon lopott a fideszes vezető, életveszélybe sodorta az embereket

kép: Mercedes

Idézzük fel azt a sztorit, mikor Gágyor Balázsról, a kunszentmártoni Fidesz képviselőjéről kiderült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyárban elkészített autókból alkatrészeket szerelt ki, és azokat egy közösségi oldalon kínálta eladásra.  A lopott holmi több, mint egymilliót ért. A volt fideszes a gyár egyik csoportvezetője is volt.

Gágyor a szajrét egyik rokonánál dugta el, de lebukott . Az üzem egyik képviselője ugyanis feljelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. De ez még nem minden.  Az enyves kezű fideszes ráadásul már leellenőrzött, eladásra váró autókból lopta ki ezeket az alkatrészeket, mellyel (amellett, hogy megkárosította) gyakorlatilag életveszélybe sodorta a vevőket.

Miután letartóztatták, a férfi bevallotta a bűncselekményt és közölte a rendőrséggel, hol dugta el a lenyúlt alkatrészeket. A rendőrség Gágyor egyik kunszentmártoni rokonánál házkutatást tartott, ahol a padláson elő is kerültek a cuccok. Ezek között volt légzsák, defektjavító készlet, motorvezérlő elektronika, Mercedes emblémák, kábelek, távirányítós kulcsok több mint egymillió forint értékben.

Úgy látszik a fideszes vezetőknek nem elég az a rengeteg pénz, amivel folyamatosan tömi Viktor a zsebüket, emellett még az ilyen ocsmány, piti, de emberéleteket veszélyeztető húzásoktól sem riadnak vissza.  A lopás a vérükben van.  De nemsokára eljön az elszámoltatás ideje.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!