Lebukott a Fidesz legfőbb propagandistája: durva fotót hoztak nyilvánosságra róla

Gajdics Ottó a kommunista Ifjú Gárda kötelékében feltehetően a nyolcvanas évek elején Kép: Ismeretlen szerző / Facebook

“Hetyke szalutálással köszönti olvasóinkat Gajdics Ottó (Echo tv, Magyar Idők), még Ifjú Gárdás korából. Biztos éppen belülről bomlasztja a rendszert” – ezzel a kísérőszöveggel tette közzé a Milla Facebook-oldala az alábbi fotót:

egy

Ugyan a képen szereplő férfi valóban nagyon hasonlít Gajdics Ottóra, a Pesti Bulvár csak a megosztott információk alapján véli, hogy ő szerepel a képen, de mi magunk nem állítjuk, hogy egészen biztosan ő az.

Nem kell tudni, mi volt az az ifjúgárda, az arcokon végignézve ugyanolyan hely lehetett mint ma az ECHO TV.

Ifjú Gárda: “Szervezete alapvetően középiskolákra, munkahelyekre alapozott. Nagyon kevés területi alegység működött. Szervezeti felépítése katonai volt, raj-szakasz-század-zászlóalj. Parancsnoki állománya a megyei szinttől hivatásos katonatisztekből szerveződött, így biztosított volt a szervezet betagosíthatósága a katonai hierarchiába. A fegyveres erők, testületek, rendészeti szervek utánpótlását is biztosította.

Az ifjúgárdisták (fiúk és lányok) 14 éves kortól teljesíthettek szolgálatot. A belépés önkéntes volt, de véleményezhette a felettes KISZ-bizottság. A gárdisták a rendezvényeken egyenruhát viseltek, mely országszerte egységes volt. Általános, honvédelmi kiképzésen és politikai foglalkozásokon kívül szakági felkészítésen is részt vettek.

1972-ben az Ifjú Gárdában 37 zászlóalj, 89 önálló század és 141 szakasz működött. Tagjainak a száma elérte a 31 ezret.

Az Ifjú Gárda 1989-ben feloszlott.” (Wikipedia)

Gajdics Ottó Magyar Idők főszerkesztő, aki szinte minden kormánypárti médiumban felbukkan, ebben az időben még kénytelen volt elviselni a pártállamot. Nagy duzzogva elvállalta a nyíregyházi főiskola KISZ-titkári pozícióját, ingyen tanulhatott, szóval szörnyű lehetett így harcolni a kommunisták ellen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!