Ez a Fidesz-módi! Kukásokat vert a képviselő, pedig csak a munkájukat akarták végezni

Biztos rég elfelejtette már mindenki azt a csúnya ügyet, mikor egy FIDESZ-KDNP-s képviselő és fia ellen nyomozást indítottak, mert azok kukásokat bántalmaztak.

Agárdi László, a 13. kerület jogi és közbiztonsági bizottságának kormánypárti elnöke volt, aki egyébként a Lehel Csarnokban is árusított, melynek mélygarázsában fiával verekedésbe keveredett a szemétszállítókkal.  A kamerák felvételein jól lehetett látni, ahogy egy luxusautó kis híján nekihajtott a kukásautónak, melyet egy közterület-fenntartó alkalmazott is szóvá tett, hisz ezzel akadályozták a munka menetét.  Agárdiék azonnal ott termettek, hisz láss csodát, a méregdrága autó sofőrje a fideszes lánya volt. Szó szót követett, majd a politikus és fia nekiesett a munkásoknak. Az agresszív képviselő és fia ellen garázdaság miatt indítottak nyomozást.

Persze ez sem ment könnyen, hisz szokás szerint pofátlanul próbálták akadályozni a nyomozás menetét amolyan fideszes stílusban, hisz hiába gondolná az ember, hogy a térfigyelő kamerák felvételeinél egyértelműbb bizonyíték nem kell, mégis hónapokon át húzódott a tárgyalás. Végül az V. kerületi rendőrkapitányság átvette az ügyet a 13. kerülettől, hisz fennállt annak a veszélye, hogy elfogultság miatt kedvező ítéletet hoznak a garázda Agárdiék ellen.

Az is sokat elárul a családról, hogy a politikus fiának nem ez volt az első garázdasági ügye, ugyanis a srác korábban elképesztő károkat okozott a Lehel-csarnokban, motorral randalírozott és betört egy zárt biztonsági üvegajtót. Életveszélyes mutatványokat művelt.  És még ők akartak mismásolni a tárgyaláson, hogy nekik kedvezzenek. Felháborító.

Ezen is látszik, hogy a fideszesek azt hiszik, nekik mindent lehet. A dolgos munkásoknak nekiesnek, ha úgy tartja kedvük, lenéznek mindenkit, aki rosszabb anyagi helyzetben van náluk. A kukások csak a munkájukat akarták végezni, de nem elég, hogy egy luxusautó sofőrje akadályozta ezt, ráadásul ezért még a fideszes képviselő nekik is rontott, pedig inkább saját lányát és fiát kellett volna megnevelnie. Bár ha jobban belegondolunk, az alma nem esik messze a fájától.

Ha nem akarod elfelejteni, milyen bűnöket követtek el a fideszesek, kattints ide!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!