Ököllel ütötte élettársa arcát a fideszes képviselő

Biztos sokan emlékeznek a vak komondoros esetre, mikor súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki Balogh József független országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség. A honatya végül beismerő vallomást tett. Itt az ideje, hogy felelevenítsük most ezt a piszkos sztorit, mert nem szabad hagyni, hogy feledésbe merüljenek a kormány bűnei.

Balogh korábban azt óriási baromságot állította, hogy a nő csak eleshetett a család vak komondorjában. Ez a bugyuta mentegetőzés azóta szállóigévé vált és a mai napig él a köztudatban.

Az agresszív fideszes élettársával április 28-án reggel egy családi eseményről érkezett haza Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a brutális bántalmazás történt. Balogh rendesen felöntött a garatra, majd minden előzmény nélkül ütni kezdte a védtelen asszonyt. Balogh József ököllel, “a közepest meghaladó erővel” kezdte ütni élettársát, majd a hajánál fogva elkezdte ráncigálni és a teraszuk fakorlátjába is beleverte a fejét. Végül a fideszes nevelt fia meghallotta szegény nő kiáltozását és a segítségére sietett a – írta akkoriban a főügyészhelyettes.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsonttörést és egyéb sérüléseket szenvedett. A képviselő a gyanúsítotti kihallgatáson a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett. Ezek után kizárták a Fideszből Balogh Józsefet, bár jó sokág elhúzták ezt az egyértelmű lépést. Akkor Lázár János úgy nyilatkozott: “nincs az az élethelyzet, amikor egy férfi megverhet egy nőt. Ezt nem lehet magyarázni”.

És még ők mernek asszonyverő migránsokkal riogatni?

Érdekes ilyet hallani egy olyan párttól, akik többször is nyíltan kimondták, a nő helye a tűzhely mellett van és a nő dolga a gyerekszülés. Elég például visszaemlékezni arra, mikor Kovács Ákos, a Fidesz házi zenésze és Kövér László, Magyarország Országgyűlésének elnöke olyan kijelentést mert tenni, melyben leszögezték, szerintük mire való a nő: szülni, és a férfiaktól függeni. 

Mennyire röhejes már, hogy pont a Fidesz riogat minket azzal, hogy a migránsok nem tisztelik a nőket? Hogy bántani fogják a magyar asszonyokat, meg fogják őket erőszakolni? Ez a Fidesz beszél arról, hogy ő egy keresztény Magyarországban hisz?  Vagy az más, ha jó magyar fideszes bántalmazza az asszonyainkat? Nekik lehet, másnak nem? Ha ez az Orbán által emlegetett nemzeti identitás, akkor köszönjük szépen mi biztos nem kérünk belőle…

Ide kattintva megtalálod a Fidesz többi felejthetetlen húzását.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!