Végleges: Ordenáré antiszemita mocsokba süllyedt a Fidesz

Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője, eredeti foglalkozását tekintve víz- és gázszerelő, a facebook-oldalán közzétett egy fotót, ahol vidám jásziványiak állnak körül egy feketére égett disznót, amelyen az alábbi felírat teszi egyértelművé – még a hülyék számára is – az égett disznó megörökítésének emelkedett célját és szándékát: „Ő VOLT A SOROS”.

Pócs János víz- és gázszerelő, kormánypárti képviselő ehhez még hozzáteszi: „Ott már egy disznóval kevesebb van…”

Hát akkor most arra kérném Köves Slomó főrabbit, hogy legyen kedves elmondani Pócs János kormánypárti országgyűlési képviselőnek (víz- és gázszerelőnek), hogy a disznónak (hazir), mint a szenny, a mocsok és a tisztátalanság jelképének egy bizonyos hagyományon belül milyen szerepe volt, olykor még a nevét sem lehetett kiejteni, s a puszta látványa tisztátalanságot okozott.

S azt is legyen kedves Köves Slomó elmesélni Pócs János országgyűlési képviselőnek (víz- és gázszerelőnek), meg a vidám jásziványi gyülekezetnek, hogy egy másik hagyományban a disznó milyen szerepet töltött be abban, hogy annak a hagyománynak a képviselőit és az egész népet, amelyen belül a disznó (hazir) a tisztátalanságot jelentette, azonosítsák a disznóval.

Mutassák be, hogy emezek, akik tisztátalannak tartják a disznót (hazir), valójában nem is utasítják el ezt az állatot, hanem azok csöcsét szopogatva szívják magukba az ördögi gonoszságot, a bűn minden lehetséges formáját, máskor a disznóval közösülnek, vele egyesülnek.

Szép nagy irodalma van ennek, az itthoni könyvtáramból is – fénymásolásra – szívesen adok kölcsön sok-sok idegen nyelvű könyvet, tanulmányt Köves Slomónak (meg a TEV aktivistáinak), s azt is örömmel elmondom, hogy miért kellett azokat, akik a disznót tisztátalannak tartották, sok esetben megégetni, tisztító tűznek alávetni.

A vizualitás kedvéért néhány szép és eligazító felvételt közzétennék a fenti témából, a legkevésbé a jásziványiaknak és a félhülye (vagy tán egészen az) Pócs Jánosnak adresszálva, hanem kizárólag Köves Slomó részére.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!