Bréking: Kovács Zoltán kormányszóvivő nem bírta tovább, és kitálalt az Echo TV műsorában – “pénzért és hatalomért bármit” – súlyos vallomás

Úgy látszik, Kovács Zoltán kormányszóvivő nem bírta a rá nehezedő politikai és erkölcsi nyomást, és végre elmondta, ami valószínűleg sokk jobboldali ember fejében is megfordul. Nem is vártunk mást egy olyan művelt és széles látókörű embertől, aki a CEU-n szerezte meg diplomái és tudományos fokozatai egy részét, csak az idő volt kérdéses, meddig bírja.

A kormánypropaganda szócsövének számító EchoTV-n tört meg a kormányszóvivő, ahol a következőképpen fogalmazta meg véleményét:

pénzért és hatalomért bármit … nem pusztán arról van szó, hogy minimális, vagy adjusztálható politikai kérdésekben álláspontot változtattak, itt alapvető értékekről van szó, és alapvető értékekről pontosan tudjuk, hogy az ember alapvetően nem változik, legfeljebb másképp beszél róla, vagy megpróbálja lehazudni azt amit korábban állított, de a tények makacs dolgok”

Igaza van, a tények makacs dolgok, számtalan videofelvétel őrzi Orbán, Kövér és más fideszes vezetők mondatait, mikor még Orbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt, és mindannak a szöges ellentétét képviselte, amit ma tesz. Világos ez mindenki számára, de eddig kormánykörökben ezt nem merte kimondani senki. Azt gondoljuk, hogy ezután, hogy ezt fogalmazta meg a hajdani liberális Fideszről, amelyik ma illiberális demokráciát épít ki az országban, nem marad sokáig a posztján. Hallgassunk még bele a beszélgetés más részébe is, öröm egy felvilágosult jobboldali értelmiségit hallgatni:

“Láttuk hogyan próbáltak kommunistákból hirtelen demokratákat csinálni. Hogyan vált az az establishment vagy elit, amely magát olyan mértékben antikommunistának vallotta, és a rendszer ellenzékének, 3-4 éven belül a kommunizmus bukása után hogyan lett a kommunisták vagy a kommunisták legszűkebb körének legbizalmasabb szövetségese és együttműködője? Nem lep meg már minket semmi, ahhoz képest, ami itt a Jobbikkal történik, de azért itt szerintem szintet lépünk.”

Micsoda!?! Végig a Jobbikról volt szó és nem a Fideszről? Véletlenül se gondolja senki, hogy nem tartom végtelenül gusztustalannak a Jobbik háza-táján zajló dolgokat, de a fentebb idézet beszélgetés megmutatja, hogy tulajdonképpen a Fidesz és a Jobbik ugyanaz. Nacionalista, kirekesztő, álkeresztény, teljesen képmutató bagázs. Azt hiszem, igaza van Kovács Zoltánnak:

“pénzért és hatalomért bármit”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!