Felrobbantotta az internetet egy magyar rendőr – olyat tett, amiért jobban csodálják, mint Orbánt a saját hívei

Kép forrása: nepszava.hu

Mint azt tudjuk, a fideszeseket fanatizmusban nehéz felülmúlni, főként hogy a saját táborukban szeretik csak őket igazán. Ők is a saját táborukat preferálják, és ritka az a nemzeti ügy, amikor együtt tudnak örülni mindenkivel, aki ebben az országban él. Molnár Dávid őrmester egyszerű emberi gesztusa feloldotta a nemzetünkön belül húzódó határvonalakat, és képes volt felrobbantani az internetet a tiszteletre méltó tettével.

István bácsi régóta az utcán él. Kedves, illedelmes bácsi, a budapestiek gyakorta találkozhatnak vele. Különös ismertetőjele, hogy kerekesszékben ül, ugyanis nincsenek lábai. Egy késő őszi estén István bácsi mellett leparkolt egy járőrautó. Egyenruhás rendőrök szálltak ki belőle, és megszólították. Ezúttal azonban nem igazoltatni szerették volna a rokkant hajléktalant.

rendőr

Pontosan idézzük a Zsaruhumor nevű Facebook-oldal kiírását.

“A mai nap a VII. kerületi Damjanich utca 45-nél hajnali 1 óra körül arra lettem figyelmes, hogy 2 rendőr Károly bácsival, a környékbeli tolókocsis hajléktalannal intézkedik.

Megmondom őszintén, örültem neki, mert sajnálom szegényt. Örültem, hogy majd a rendőrök gondoskodnak mentőről, ha kell neki.

Csak messziről figyeltem az eseményeket. A rendőrök kedvesen elbeszélgettek vele, amikor az egyikük megkérdezte Károly bácsit, hogy nem fogad-e el tőle egy kabátot.

Kikerekedett a szemem! Nem is értettem, hogy mire gondol.

Károly bácsi mondta, hogy elfogadja, erre a rendőr elsétált a rendőrautóhoz, és úgy jött vissza, hogy a kezében volt egy zöldes színű, láthatóan meleg, szőrmés kapucnis kabát, amit azzal a lendülettel Károly bácsinak adott. Nem hittem el!!! Károly bácsival összeszorult a szívünk.

Hála istennek Károly bácsival minden rendben volt, úgyhogy a rendőrök tovább is álltak.

A kabátot átadó rendőrrel beszéltem, aki azt mondta, hogy szolgálata előtt vette magához otthon az emlitett kabátot, ami a testvéréé, csak ő ki akarta dobni. Ezert a rendőr magához vette, és egész nap a kocsiban fuvarozta, hogy majd odaadhassa egy rászorulónak.

Számomra hihetetlen ez az egész!!! Fontosnak tartottam veletek megosztani, ha már olyan rossz híre van a rendőröknek.

A kabát átadását gyorsan le is fotóztam, hogy illusztráljam is a sztorit! 1f603

Utólagosan egyeztettem az intézkedő rendőrökkel, és mondták, hogy mivel intézkedés közben közszereplőnek minősülnek, ők nem bánják, ha megosztom a képet másokkal. 1f642

A kabátot átadó rendőr egyébként Molnár Dávid rendőr őrmester, a társa pedig Farkas Márk rendőr őrmester, akik a BRFK VII. kerületi rendőrkapitányságon dolgoznak. 1f642A két rendőr olyannyira belopta magát az emberek szívébe, hogy azóta tízezer feletti kedvelést tudhatnak maguknak a Facebook-on. Ha szerinted is megér egy megosztást a tettük, ne habozz, kattints a cikk alatti megosztás gombra: ha valamit, ezt tényleg érdemes másoknak is megmutatni!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!