Megszereztük a könyvlistát, amit a fideszeseknek el kell olvasnia a választásokig!

Ez a Soros-terv?

Szun Cu kínai hadtudományi író kb. 2500 évvel ezelőtt a Háború művészete című könyvében megírta, milyen fontos az ellenség ismerete. Nos, a fideszes agytrösztök akár olvasták akár nem Szun Cu klasszikus művét, próbálnak felkészülni a  kampányban az ellenségből, hogy csípőből tudjanak felelni minden felmerülő kérdésre.

Ennek jegyében a Fidesz frakció megrendelt Andreas von Réty: George Soros című könyvéből 5000 darabot,  13 millió forintért, amit kiosztott az egyéni választókerületi képviselőknek. Egy gyors fejszámolás után megkapjuk, hogy minden képviselő 47 darabot kapott. Gondolom, azoknak oszthatják ki ingyen, akiknek a munkájára leginkább számítanak a kampányban. A legaktívabbak pedig legyenek tisztában a helyzettel, bármikor találkozhatnak provokatőrökkel, még egy ártalmatlan aláírásgyűjtés közben is.

Nos, hogy az agymosásnak milyen szintjét kezdték el folytatják ezzel a könyvvel, azt jól mutatja a szerző komolysága. Réty alábbi könyvei jelentek már meg, melyeket tisztelettel javasolnánk felvenni a fideszes hölgyek-urak kötelező irodalmává emelni:

  • Rákgyógyítás kézikönyve
  • Top secret. Az 51-es körzet és a “Sötét világ”, titkos kísérletek, földalatti létesítmények és tiltott zónák
  • Az UFO-kapcsolat: mit rejtegetnek előlünk a kormányok, a tudósok és a katonák?
  • Az Idegenek Birodalma: Az Egyesült Államok UFÓ-titkai
  • Nem vagyunk egyedül! Jelek az űrből
  • Veszély az űrből, látótérben a Föld
  • A Csillagkapu-összeesküvés

Mindezek egy olyan német kiadónál, aki arra szakosodott, hogy azokat a könyveket adja ki, amikre más kiadók nem hajlandóak – írja a 444.hu. Nagyjából várható, hogy mit írhat egy UFO-hívő, mindenféle összeesküvés-elméleteket igaznak gondoló, magát a rákgyógyítás ismerőjének beállító személy. Nem tévednek, a Sorosról írott könyve hasonló komolysággal és tényszerűséggel bír.

Ez az a szintje már a propagandának, amikor már nem a tények elferdítéséről van szó, mert tény sem kell már, puszta kitalációkat próbálnak valóságként eladni a hívőiknek, bár ők a fideszes választópolgár kifejezést használják erre a társadalmi csoportra.

Persze nem a Fideszről lenne szó, ha nem lenne egy kis üzlet is a történetben. A GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től vásárolták, ami a pestisracok.hu portált is üzemelteti, meghatározó részeként a kormányzati propaganda gépezetnek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!