Valami szörnyű dolog történt Kálmán Olgával – aki tud róla bővebbet, jelentkezzen!

Valami szörnyű dolog történt az ismert műsorvezetővel. Átmoshatták talán az agyát? Kérjük, aki tud róla bármi bővebb infót, jelentkezzen!

A televízió csatornának mondott HírTV nevű állatsimogató fő-állatgondozója ma megint kitett magáért. Aki szeretne drogok nélkül eljutni egy teljesen szürreális világba, az nézze meg Kálmán ‘nyuszisimogató” Olga és Vona “nyuszitappancs” Gábor beszélgetését. Vigyázat, a műsor a mentális egészségre káros elemeket tartalmaz!!!

Mindenki megöregszik egyszer, sokan ki is égnek az újságírói pályán, sokak elveszítik a gerincüket, másoknak meg soha nem is volt. Kálmán Olga ATV-nél töltött pályafutása alatt inkább kemény oroszlánidomárként viselkedett a baloldali politikusokkal, hol számon kérve őket, hol éles kritikát megfogalmazva. Műsorába Jobbikos be nem tehette a lábát, mert nem akart teret engedni a Jobbik által képviselt eszméknek. Most, a HírTV-nél pedig finoman simogatja Vona Gábort, kérdéseivel véletlenül sem billenti ki a kerékvágásból, kényes kérdésekre ki nem tér.

Még 2013 decemberében a Magyar Narancsban mikor megkérdezték tőle, miért nem készít jobbikosokkal interjút, a következő választ adta: “De ha valaki azt mondja, hogy össze kell írni a zsidó politikusokat egy listára, akkor itt mi a kérdés? Kérdezzem meg, hogy de mi célból? Hogy is jutott eszébe? Nem teszem!”.  Ma már a fent említett hölgy bizonyára szed valami gyomorerősítőt, mert manapság ez meg sem kottyan neki, nem hogy nem hányja el magát, de egy kis böfike sem hagyja el a száját.

Pedig azért megkérdezhette volna két simi-simi között Vonát, hogy van ez a nagy néppártosodás, miközben jobbikus politikusok rádió műsorokban folyamatosan a holokausztal viccelődnek?

Zagyva György Gyula: „Bocsánat, elnézést, csak nekem szervezői feladataim vannak, aztán nem olyan egyszerű. De gondolom, azért az András elszórakoztatott mindenkit a holokausztos poénjaival.”
Balasi András: „​Nem, most kezdtük, tehát volt ilyen mikrofonpróba, hogy egy, kettő, hatmillió, tehát nem unatkoztunk.”
Hunyadi Gábor: „​Milyen hatmillió? Nem jutottunk el.”

vagy éppen

Apáti István: “Semmi baj, a munka nemesít”
Zagyva György: “Gyula Meg néha szabaddá is tesz”

Ezeken a mondatokon ma már Kálmán Olga meg sem lepődik, egy szava sincs hozzá. Nemrég, egy cikkünkben figyelmeztettük a korpa közé keveredés és a disznók közötti összefüggés dilemmájára. Ma már nincs miről beszélni. Végképp felfalták a disznók.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!