TV2 teljesen lement kutyába: pénzért bármire hajlandóak lennének?

Viktorka: – Óvónéni! A Gyurika elvette a kis vonatomat tegnap!
Gyurika: – Ez nem igaz! Tegnap nem is voltam oviban, mert kirándultunk!
Gergő:  – Óvónéni! Óvónéni! A Gyurika frontális támadást indított a Szamóca csoport ellen!

A fenti beszélgetés akár elhangozhatott volna egy óvodában is, de sajnos nem ott voltam fültanúja, hanem a TV2 magát Tényeknek nevező műsorában. Először nagyon megijedtem, mert az esti vacsorakészítés közben csak a képernyőn látható feliratot vettem észre, miszerint “Soros György megtámadta Magyarországot.”  Na, mondom nem elég nekünk a luxuskivitelű feleségek támadása, még jön ez a Soros is. Gyorsan felhangosítottam a televíziót, hogy tudjam, merről jön az első csapás, Ausztria vagy Horvátország felé menekítsem a családom. A “híradás” közben megnyugodtam, mert nem tankokkal meg vadászbombázókkal indította meg az attakot Soros, hanem ennél sokkal keményebb fegyverrel, értelmes szavakkal. El is hiszem, hogy ettől megijedtek, a szavak mindig is jelentős fegyverek voltak, sok diktatúrát döntöttek meg, sok elmét világosítottak meg.

23805591 1782902881722135 1940720145 n

“Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen.”  – mondta Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján, utalva arra a Financial Times cikkre, amelyben Soros tételesen cáfolja az akadozva csordogáló nemzeti konzultáció manipulatív és hazug, kérdésnek álcázott kijelentéseit. “Nyíltan fenyegeti Magyarországot” – hangzott el a frakcióvezetőtől, bár idézni nem idézett olyan kijelentést, amiben bármi fenyegető lett volna, hacsak nem az a fenyegetés, hogy lebuknak a hazugságaikkal.

A tegnapi nappal a fideszes kormányzat indított frontális támadást, a józan ész ellen. Úgy gondolják, nekik bárkiről, bármilyen hazugságot lehet állítani. Aki pedig megcáfolja őket, az Magyarország ellensége.

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!