Itt a felvétel amely bemutatja, hogy miért rongyolt neki a hatalom Dobrev Klárának

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

Az orbáni NER legnagyobb támasza az ügyészség, mely a rendszerre nézve kellemetlen dolgokat eltussolja, míg az ellenzéket pedig koncepciós eljárások sorával akarja hitelteleníteni. A kezdeményezett nyomozások legnagyobb része el sem jut a vádemelési szakaszba, mert nincs is ügy. Természetesen hogy mindenki megtudja a nyomozás megindítását arról gondoskodik a kormányzati propaganda, a szereplők besározásával egyetemben. Azonban mikor valamiről kiderül, hogy nem történt semmi, arról viszont nagy a hallgatás.

Azt tudjuk, hogy az ügyészség fideszes. Bírósági ítélet van róla, hogy lehet ezt állítani róla. A működtetése, a politika általi utasítások módszere a Kreml legszebb idejét idézi. Annyi a különbség, hogy itt nem a Pravda, hanem valamelyik kormány propaganda eszköz (nem hívnám őket sajtónak) írja meg a kívánságot. Legutóbb az Origó állította egy cikkben, hogy az ügyészség be fogja idézni Dobrev Klárát tanúként egy ügyben, amiben nyomozás folyik.

2017.11.11. – origo.hu

“Két hét múlva kihallgatja az ügyészség Dobrev Klárát a Czeglédy-Csurcsány-botrány ügyében – tudta meg az Origo.” 

2017.11.13. – Csongrád Megyei Főügyészség:

“az ügyészség nem idézte tanúkénti kihallgatásra a cikkben megjelölt személyt”

2017.11.18. – Dobrev Klára:

megerősítette, hogy megkapta az idézést. „Ahogy az illik, a kormánypárti újság először megírta, a hatóságok pedig teljesítették a feladatot”

Ugyan el lett kapkodva a dolog, hiszen csak 25-én kellett volna kiküldeni az idézést, de az is lehet, hogy nincs itt semmi kapkodás, és 25-én kell Dobrev Klárának megjelennie, és tökéletesen működik a rendszer, két hét az két hét. Bacsó Péter filmjében még legalább a kulisszák mögött történt mindez, nem a szemünk előtt.

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!