Az Origo a zaklatási ügyek után az áldozatokat találta be: nincs határa a pofátlanságnak

Az origo.hu-nál profibb, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó oldalt nem is találhatunk, lassan már tényleg lesöpör minden gyíkemberekkelfoglalkozó portált.

Újabb Sorosozásban s gyűlöletkeltésben bővelkedő cikket jelentetett meg az Origo “Nincs határa a Soros-fizette rendező pofátlanságának” címmel. Az írás Sárosdi Lilla férjéről, Schilling Árpádról szól, akit a lap szerint természetesen Soros György pénzel. A sztorit a laza nyitósorosozás után a Marton-üggyel vezették be, folyamatosan bizonygatva, ők maximálisan elítélték a rendezőt és kiállnak az áldozatok mellett, DE most mégis muszáj lesz egy kicsit odapirítani Lilláéknak, nehogy kihagyjanak egy kis libsi-szurkálást.

A lap felhozza, hogy Schilling a zaklatós sztori kiróbbanása után két “mondhatni gusztustalan interjút adott”. Ráadásul galád módon mindezt a balos-médiával intézte el. Az emlegetett 168 Óra által kiadott írásban Schilling elmesélte, hogy egész éjjel “gyakorlták” felesége vallomását, melyet aztán a nyilvánosság elé tárt. Kérdem én, arra nem gondol a nagy “áldozatvédő” Origo, hogy talán azért tették ezt, mert oly nehéz eljutni odáig, hogy az ember kimondja, milyen szörnyűség is történt vele? Nem, valószínűleg ez eszükbe sem jutott, hisz utána rögtön egy elegáns mondatban hazugozzák le a nőt. Lilla ugyanis arról beszélt, mennyi mindent indított el az emberekben a Marton-ügy, többek közt megkezdődött a szokásos zsidózás is. A lap erre írja, hogy “aljas, klasszikus hazudozás” és egy ehhez hasonló cikket sem tud mutatni, melyben ilyenekről szó esne. Hahó, Lilla általánosságban beszélt a témáról, az emberek reakcióját, a kommenteket hozta fel, melyek között valljuk be, valóban ezerrel ment az áldoztahibáztatástól kezdve a zsidózásig minden.

Ezután az írásban megkérdőjelezik Csizmadia Tibor – aki a Színművészeti Egyetem színházi részlegének a vezetője – pozíciójának hitelességét, szerintük ő csak egy báb, hisz olyan nincs, hogy egy ilyen ember legyen a főnöke Ascher Tamás “balliberális színházi uralkodónak”.  Turkálnak kicsit Schilling és Sárosdi házasságában, kikezdik Csizmadiát, azt firtatják, szerinte rendben van e, hogy a színészlányok meztelenre vetkőznek.

Oké, következhet ezek után egy kis Simicska-fika is, hisz őt se hagyhatják ki a jóból. Schilling a következő interjút nem másnak, mint a gonosz Kálmán Olgának adta, aki nem mellesleg “Simicska Lajos hűséges riporternője.” Itt aztán jön az újabb szardobálás, a szerintük “komikusan alacsony nézettségű” műsor fikázása, melyben Lilla férje többek közt arról beszél, hogy a történtek fényében ideje lenne egy kis vérfrissítésre a színházi világban.

Na, az Origónak nem is kellett több, így összerakták az új összeesküvés-elmélet. Schilling Árpád uralomra tör, többek közt ezért is kellett “eltakarítani” Marton Lászlót. Persze itt újabb magyarázkodás következik, hisz ők tényleg, de tök komolyan elítélik a rendezőt tettei miatt. DE Schillingnek, akit a lap hihetetlen objektívan, nem részre hajlóan (haha) “gátlástalan politikusszerűségnek” nevez akkor is ez volt a célja, amikor felkészítette feleségét a vallomástételre, hisz pár hónapja is bírálta a színházvezetőket. Ez szerintük egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ki akar túrni mindenkit és át akarja venni az irányítás. Hisz a rohadék mégiscsak bírálni merte a felette állókat és tudjuk, a kormány és az általa irányított média ezt nagyon nem nézi jó szemmel. Ezt gyorsan be is bizonyítják azzal, hogy felemlegetik, ahogy felforgatónak, Soros-fizette mozgalmárnak tituálták Schillinget.

Az Origó a végén egészen odáig jut, hogy már kész tényként kezeli: “területfoglalás, saját elitük cseréje, ez motiválta Schilling Árpádot.” Végülis nem meglepő ez egy olyan országban, ahol a magyar kormány a bíróság megkerülésével mondd ki bűnösnek embereket.

Nincs mese, dübörög a propaganda-gépezet, beindult az újabb lejárató-hadművelet, hisz mi is cél? Gyűlöljünk meg mindenkit, akinek ellentétes a véleménye a kormánnyal. Aki azt meri mondani, hogy ebből elég. Kíváncsian várjuk a következő írást!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!