Fideszes seggnyalók rongyoltak neki Balázsnak, fenyegetést is kapott

2017.11.17. VÉLEMÉNY

Az egyszerre zavaros és jól strukturált kormányzati emésztőrendszerből fel-fel bukkanó médiaterméknek eladott szócsövek fröcsögésükkel minden nap képesek meglepetést, vagy vidámságot okozni az egyszeri fészbukos számára.

Céljukat végső soron elérik, hiszen érzelmet váltanak ki – és aki ír, annak ez feladata. Ezért már jár a pont. Nem amatőrök ezek, a jól meghatározott, pontokba szedett elvárásoknak megfelelően fröcsögő és fikázó kormánypárti médium mögött verítékes munka áll, innen is küldöm elismerésem. Cinikusan.

Oké. Sebestyén Balázs az ország legkedveltebb rádiós műsorvezetője, tényleg milliók hallgatják, megvan benne az, amiért azonosulni lehet mondanivalójával, az “átlagembert” érdeklő témákkal operál, satöbbi.

Napi téma a nemzeti konzultáció és annak felhasználási módozatai is. Akad aki visszaküldi, (kevesebb) van olyan aki feltölti a Facebook-ra, hogyan lehet máshogyan felhasználni a drága papírt (kevesebb) és van aki leszarja (több). Az emberek leszarják. A bontatlan borítékok a társasházak postaládája mellett elhelyezett papírszemét-gyűjtő kosárban végzik, vagy keverednek a konyhaasztalon a következő nagytakarításig.

L-E-S-Z-A-R-J-U-K!

A randomgenerátor százszámra okádja az online nemzeti konzultációs kitöltéseket, és valóban van pár százezer lelkes sorosozó, aki fizikailag is visszaküldi a levelet a feladónak, de alapvetően még a legmerészebb fideszes becslés is azt mutatja, hogy úgy nagy általánosságban leszarjuk a kormány kampány-konzultációját (egymillió válaszoló volt).

Mi leszarjuk, és nem érdekel minket, ám a lelkes bértrollnokok ezen nagyon megsértődnek. Olyannyira, hogy egy ország népét képesek hívatlanul lebaszni, mint önjelölt házmesterek.

A lebaszósdi pedig közvetett. A Fidesz egy az egyben nem rongyol neki a népnek, ám egy szócső, egy hangos szubkultúra azonban minden gátlás nélkül ront rá nemzetére – aki közvetett módon a Sebestyén Balázst hallgatók tábora. Van ebben logika. “Mi az, hogy, nagyon is!”

Azt ugye mégse lehet megcsinálni, (még) hogy kiállítják mondjuk a Tállait, aki mondjuk péntektől vasárnapig az M1-en óránként lebassza a nézőket, hogy miért nem küldik vissza a kérdőívet. Meg mé’ nem küldik vissza?! Há’ hogy képzelik ezt? Magukat már megmenteni sem lehet?! Tessenek már hagyni, hogy megmentsük magukat!

Ezért előkerülnek a zsebből ezek az oldalak, mint például a mindenszo.hu, akik Sebestyén Balázs nemzeti konzultációt kukába kidobós szavaira reagáltak nyílt levelükben.

Először is a nyílt levelet költő (hívjuk így) sérelmezi, hogy Andy Vajna Rádió1-én csak ne “Timikézzenek”, ne kuncogjanak Balázsék a tulajon, ne töröljék bele a lábukat bármibe is – szólásszabadságra hivatkozva, mert a Brian Élete már megtanította nekünk, hogy “ezzel a lohadt mentalitással gyorsan gladiátolképzőben találhatják magukat.”

Így ír a költő, akinek nyilván sok ráhatása van bármire is: “Most mondom Neked, kedves Balázs: ha jövőre a Fidesz nyer, Te itt nem rúgsz labdába! Márpedig nyerni fog, nem kicsit, nagyon!”

A magabiztos költő a fenyegetőzést hibáztatásra váltja, szerinte ugyanis Balázs tehet róla, hogy a zemberek nem küldik vissza a drága papírt a kormánynak, mert ő propagálta annak szemétbe történő elhelyezését. A Balázs-ekézésbe közben bőven belefér egy kis riogató Fidesz propaganda is, nézzék csak:

” (…) Ez már rég nem a politikáról szól, de TE ne várd azt egyetlen kormánytól sem, hogy természetes módon nem fogja politikai értelemben is kihasználni ezt a komoly migrációs, népvándorlási válságot, ami jelenleg kontinensünket sújtja! Ostoba lenne, ha nem élne a helyzettel! Élnek vele, de nem élnek vele vissza!”

És akkor merüljünk is bele jobban a műelemzésbe, mint egyszeri széljobb kisgyerek a légyszárnyak tépkedésébe. Így folytatódik a nyílt levél:

“Miattad is van Balázs az, hogy csak 1.1 millióan (nem kevés, de nem elég!!) töltötték ki a Nemzeti Konzultációt! Fogd úgy fel, kedves Balázs, hogy mától a Nemzeti Konzultáció = HAZA! BIZTONSÁG! MEGMARADÁS! FENNMARADÁS!”

Nem, nem áll le, tessenek figyelni: “És mi történik, ha nem a Fidesz nyer, kedves Balázs? Be fogod fogadni a migránsokat a házadba? Akik a homoszexuálisokat a tizedikről dobják le, akik a keresztényeket lefejezik, akik a nőkkel úgy bánnak, mint az állatok, és bombát erősítve magukra robbantják fel az európai áratlanokat, vagy hajtanak közéjük teherautóval Allah nevében.
Hiszen a konzultációt nem támogattad, sőt kukába dobtad, ergo migránspárti vagy! Ha veszít a Fidesz, lebontják a kerítést, és jönnek a migránsok. Ez nem riogatás! EZ TÉNY!”

Nos, az Orbán Viktorhoz már-már betegesen vonzódó költő szerint Balázs egy migránssimogató, sőt maga a két patán járó Soros-terv, pusztán azért nem küldte vissza a játékkonzultációt.

Szendvics

Elismerésre méltó, hogy a mindenszo.hu szerkesztő csapata hatásos módját választotta a dorgálásnak. Az Amerikában elterjedt ún. “compliment sandvich” kábé “dícséret szendvics mintájára az orbánisták egy fenyegető szendvicset röttyintettek. Ez nem jó, de legalább haladó gondolkodásra utal. Ennek a lényege, hogy a munkaadó egy megbeszéléséen a munkavállalónak úgy adja elő hibáit, vagy azokat a dolgokat, amikben fejlődnie kell, hogy azt két jó tulajdonsága közé csomagolja be:

“Jó munkát végzel, de fürödhetnél gyakrabban. Azonban elégedettek vagyunk a hozzáállásoddal.”

Látják, így már nem is olyan vészes az, hogy valaki büdös mint a szar. A fenyegető szendvics kormánypárti módra a következő: két fenyegetés között egy lebaszás.

“Sírhatsz majd a munkád után, mert mi kirúgunk. Te alattomos szar gerinctelen senki, aki soha nem ért el semmit az életében, és emberileg értelmezhető minőséget is csak akkor tud magából kierőltetni, mikor profin csapkodja a nyelvével a vezér seggét. Ja és várjuk a pillanatot, amikor a fajtáddal felmossuk a padlót!”

Látják? Így már egészen stílusos.

Na idézetből ennyi, pöppet lehet túlértékeltem, akit érdekel a fenti linken eléri a teljes művet. Jó hétvégét!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!