Megtették: olyan nyílt levelet írtak Tállai Andrásnak, hogy ettől te is “betankolsz”

Mélyen tisztelt Tállai András úr!

Először is szeretnék Önnek gratulálni, amiért sikerült egy telefonnal elintéznie, hogy a MOL vigye le a benzin árát Mezőkövesden nem kevesebb, mint 11 forinttal. Fantasztikus teljesítmény, ön nagyon értheti a dolgát! Jó, tudom, hogy az én elismerésem Orbán Viktoré után egy aprócska semmiség, hisz a miniszterelnök mégiscsak meghajolt az Ön nagysága előtt, de ettől függetlenül is szerettem volna kifejezni csodálatomat. Több Önhöz hasonló jótét lélek kéne az országunknak, aki ha kell, egy csettintéssel el tudja intézni a, hogy a választóköörzetében csökkenjenek az árak.

Tállai úr, nem gondolt arra, hogy Mezőkövesd mellett az egész ország érdekében szót kéne emelnie? Biztos vagyok benne, ha Mezőkövesden ilyen egyszerűen ment a dolog, akkor nem lenne gond a többi településsel sem. Hisz Ön mégiscsak a nép érdekét tartja szem előtt és biztos vagyok benne, hogy ezt az összes magyar meghálálná, nem csak a saját választókörzetében ismernék el jóságos tetteit. De gondolkozzunk csak tovább.

Lenne még pár ötletem, miket lehetne elintézni, ami szintén jobbá tehetné az életünket. Mint kisgyermekes anya, elsőként említeném a családi pótlékot. Hisz gondoljon bele, több mint húsz éve ugyanazt az összeget kapjuk, egy forintot sem emelkedett a juttatás összege. Drága jó öcsém után 23 éve ugyanannyi pénz járt, mint most a gyerekem után. Biztos vagyok benne, ha már egy a tőzsdén is jelen lévő világcégnél is ennyire egyszerű volt árcsökkentést kiharcolni, akkor a magyar kormányt gyerekjáték lesz megfűzni erről. Hisz a miniszterelnököt is sikerült a rajongójává tennie, elvégre olyan dolgokra képes, amikre ő nem. Biztos el tudná intézni azt is, hogy a világhírű gyermekholmi s játék gyártó cégek is engedjenek már egy kicsit az árakból, ne kelljen egy másfél éves babának 15 ezret kifizetni egy új cipőért, amit aztán egy hónap múlva kinől. Vagy akkor nyomjuk meg kicsit a gyed/gyes összegét, és már is meg van oldva a probléma. Ön tudta, hogy a GYES összege havi 23 ezer? Most őszintén, tisztelt Uram, hát hogy az istenbe jöjjön ki ebből az ember lánya, mikor egy rohadt gyerekruha több ezerbe kerül. Ide Ön kell, nem más!

Vagy nézzük a fizetéseket. Szerintem rengetegen lennének hálásak, ha egy picinykét megnyomná azokat. Nem kell sokkal, nem vagyunk nagyravágyóak, legyen mondjuk 20-50 százalék. Az bőven elég lesz. Emellett természetesen az élelmiszer árak folyamatos emelkedéséről se feledkezzünk el…tojás, kenyér, hús, tej…Gondoljon csak bele kedves Tállai úr, ha már ez a kis benzinár emelés ekkora csodálatot váltott ki mindenkiből, hogy még a világsajtóban is meglejelentették hírét, akkor ezután a húzás után valóságos megváltóként ünnepelné az egész ország, még miniszterelnökként is megválasztanák.

Innentől pedig teljesen szabad lenne a pálya, megszüntetheti a fizetős egészségügyet, csökkenthetné a gyógyszer árát, ingyen étkezést biztosíthatna az összes gyereknek az iskolában, növelhetné a táppénz összegét, megemelhetné a nyugdíjakat, nem csak olyan Orbán-módra, kamuból, hanem tényleg. Az a helyzet, hogy sorolhatnám napestig a brilliánsnál brilliánsabb ötleteket, de szerintem így is érteni fogja, mire is akarok kilyukadni. Ennek az országnak Ön kell. Tállai András, adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök. Mezőkövesd megmentője és ha Ön is úgy akarja, akkor minden magyar emberé.

Én csak annyit mondok búcsúzóul: Hajrá magyarország, Hajrá Tállai!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!