Simicska Vonán keresztül üzent Orbánnak: Poltról olyat tud, hogy kezdhetnek csomagolni

A Jobbik elnöke olyat tud, amitől szerinte Polt Péter nem tölti ki 2019-ig szóló mandátumát, és magától lemond. „Van egy ilyen megérzése” – mondja Vona.

Mivel mindezt a Simicska jobbról balra állt lapjában, a Magyar Nemzetben adott interjújában szellőztette, joggal feltételezhetjük, hogy a „főnök”, Simicska üzent Orbánnak – jobb kipakolni a budai várba szánt ezüstöt és keresni lassan egy felcsúti cipészműhelyt a nyugdíjas évekre.

Mert Poltról olyat tud(hat), amitől borul(hat) az Orbán-birodalom.

Legalábbis Vona Gábor így reagált arra a felvetésre, hogy a Legfőbb Ügyésznek kötött mandátuma van, és nem kerül addig más a helyére, amíg kétharmados többséggel nem sikerül valakit erre a posztra megválasztani.

A Jobbik-elnök konkrétumok említése nélkül annyit mondott, hogy el tud képzelni olyan szituációt, amikor Polt Péter inkább átadja a helyét másvalakinek.

Magyarázat helyett még annyit mondott, hogy van egy ilyen megérzése. Vona Gábor szerint

a magyarországi korrupció mögött Orbán Viktor áll és az elszámoltatás a hatóságok dolga lenne, de ennek a legfőbb akadálya Polt Péter-

olvasható a miniszterelnökkel az emlékezetes G-napon szakító, és azóta a Jobbikot erősen támogató Simicska Lajos lapjában.

Nem mellesleg váratlan ul azt is hozzátette, hogy a Jobbiknak eddig is voltak homoszexuális szavazói, és bár alapvetően nem tetszik neki a „melegfelvonulás”, már nem tiltaná be, amíg nem sérti mások érzékenységét, mert fontos vívmánynak tartja a gyülekezési szabadságot.

Júniusban még ennek a szöges ellentét állította egy interjúban, akkor azt mondta, Budapest főpolgármestereként nem engedélyezné a Pride-ot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!