November 18-án ünnepelhetjük a kis októberi forradalmat

Szombatra jelentett be (újabb) választási nagygyűlést a Közös Ország Mozgalom, amit október 23-án, a vélt, bár be nem teljesült viharos időjárásra való hivatkozással lemondtak.

Gulyás Márton ezúttal azt ígérte, hogy a rendezvényen ott lesznek az ellenzéki pártok közül a DK, az Együtt, az LMP, a Liberálisok, az MSZP és a Párbeszéd elnökei is. Bokros Lajos, a MoMa elnöke egyéb kötelezettségei miatt nem tud hevesen színpadra állni a többiekkel.

A Király utcai Gödör klubba tervezett utóforradalmi hevület rendezvényén tervezi ismertetni a Változást és Igazságot 2018-ban! kampány polgári engedetlenségének a forgatókönyvét Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom vezetője.

A Momentum aznap saját rendezvényt tart majd, de még tárgyalnak arról, hogy egy kompromisszumos megoldással ők is képviseltessék magukat a rendezvényen. Ahogy az eddigi pedáns különállásukat tapasztalhattuk, erre vajmi kevés esély látszik.

Gulyás szerint a november 18-i nagygyűlés célja, hogy bemutassa a kormányváltás utáni, igazságosabb Magyarországhoz vezető szakpolitikai programokat és hogy meggyőzze az ellenzéki pártokat az együttműködés fontosságáról.

Az eső mindenesetre ezúttal nem veszélyezteti a rendszerváltó rendezvényt, sajnálatos viszont, hogy a zárt tér már eleve néhány száz érdeklődő befogadására lesz csak alkalmas a nagy gyűlésen…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!