Terrorizmussal vádolják Simicskát!

Az emlékezetes G-nap óta az egykori kollégiumi szobatársak, harcostársak, jó barátok egymásnak estek. Mi volt a konfliktus igazi oka, soha nem fogjuk megtudni, de hogy nem cicaharcról van szó, azt eddig is láthattuk. Már az első napokban azt nyilatkozta Simicska, hogy lehet hogy az élete is veszélyben van.

Aztán csendesedtek a dolgok, és “csak” jogi, és gazdasági hadszíntéren történtek az események. Ott tett be egymásnak a két fél, ahol tudott. Persze ebben a harcban a nagyobb erő Orbán oldalán áll, egy egész ország erőforrásaival rendelkezik ehhez a harchoz, állami eszközöket is bevethet az oligarcha földbe döngöléséhez. Ilyen volt a reklámoszlopok eltávolítása, a közbeszerzésekből való kizárása, vagy éppen a Lex-Simicska megszavaztatása.

Azt már láttuk, hogy Orbán nem szégyelli akár a rendőrséget vagy az ügyészséget is a saját érdekének megfelelően használni, okkal, ok nélkül, vagy koholt vádakkal. Most Simicska is megkapta a fenyegetést,  Orbán Viktor “magyar hangja” most Gulyás Gergely frakció vezető volt a Magyar Időkben adott interjújában,ahol konkrétan terrorizmussal vádolta meg Simicskát. 

“Azt az extremizmust és eszeveszettséget látva, amely a hajnali jókedvé­ben a saját plakátjait festegető Simicska Lajost és fiacskáját jellemzi, ma már az ő részükről bombára csak a szó legszorosabb értelmében számíthatunk, politikailag nem.”

Szóval a Fidesz szóvivője szerint, Simicska már bomba robbantásra is készülhet, hogy bosszút álljon. Úgy látszik, kezdenek megágyazni a TV2 legújabb híradójának, amiben vezetőszáron viszik el Orbán egykori legjobb barátját.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!