Szerinted ki nyeri a Sztárban Sztár döntőjét? SZAVAZZ MOST!

Már csak kettőt kell aludni és végre kiderül, hogy ki az ország legjobb átalakuló művésze, hisz vasárnap este lesz a TV2 Sztárban Sztár című műsorának döntője. A befutók Pápai Joci, Horváth Tamás, Janicsák Veca és Király Viktor lettek, kik mindannyian kivételes énekesek, emellett fantasztikus átváltozásokon mentek keresztül, így meglehetősen nehéz lesz a döntés mind a zsűrinek, mind nekünk. Hogy megkönnyítsük egy kicsit a választást, most belinkelünk egy-egy videót a döntőbe jutott versenyzőktől!

Kezdjük a sort Pápai Jocival, aki hihetetlen népszerűségre tett szert az országban.  Rengetegen drukkolnak neki, mely valljuk be teljesen érthető, hisz amit ez a fiú művel a színpadon, arra nincs jobb szó a zseniálisnál. A komoly produkcióktól (lsd. Eurovízióra kijutott dala) a vicces produkciókig mindenre képes. Minket levett a lábunkról.

Horváth Tamás szintén könnyedén meghódította a nézők szívét, hisz hangjával és humorával egyaránt képes elvarázsolni az embereket. Az énekes még 2009-ben vált híressé, mikor a Csillag Születik második szériájában felbukkant, azóta egyre népszerűbb. Elmondása 12 kilót dobott le magáról, miután felkérték, hogy szerepeljen a Sztárban Sztár műsorában.

Janicsák Veca igazi meglepetés a műsorban. Hisz a csodálatos hangja mellett  szerénységéről, visszafogottságáról is ismert énekesnő elképesztő átalakulásokon ment keresztül a műsorban és a vagányságot, az őrületet ugyanolyan nagy hévvel hozza, mint a finom, lágy nőiességet. Rengeteg féle karaktert kellett megszemélyesítenie. Legutóbb páldául a lazaságáról és csípős modoráról ismert rapper, Missy Eliot bőrébe kellett belebújnia, de szerencsére nagyon is jól vette az akadályokat. Kir

Király Viktort úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni, hisz a Megasztárból megismert énekes azóta az ország egyik legjobb hangjává nőtte ki magát, még az amerikai tehetségkutatóba, a The Voice-ba is kijutott, ahol szuper eredményt ért el. Bár egykét ponttal lemaradt társai mögül az elődöntőben, mégis ugyanannyira esélyes, mint a többiek. Egy biztos, imádjuk ennek a srácnak a hangját!

A videókat elnézve, tényleg nagyon nehéz lesz eldönteni, ki a legjobb, hisz mindenkit lehet imádni valamiért. Ennek ellenére most azt kérjük, szavazzatok arra a versenyzőre, aki szerintetek a legesélyesebb a győzelemre! Pápai Joci, Horváth Tamás, Janicsák Veca vagy Király Viktor?

[poll id=”16″]

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!