Marton László összeomlott: nem bírta tovább a zaklatást

Fotó: MTI

Marton László nem bírja elviselni, hogy zaklatják. Ez meglehetősen érdekesen hangzik azok után, hogy Sárosdi Lilla és rajta kívül több nő is vallott arról, hogy a híres rendező hogyan élt vissza hatalmával és zaklatta őket szexuálisan.

Marton most ügyvédhez fordult, mert nem bírja egyedül feldolgozni az őt érő támadásokat s kezelni a (tulajdonképpen saját maga miatt) kialakult helyzetet – tudta meg a Bors. A Vígszínház volt főrendezőjét annyira felzaklatta, ami rázúdult a botrány kirobbanása után, hogy szakemberek segítségét is kérte, valamint terápiás módszereket is igénybe vett.

Magyar György ügyvéd a következő nyilatkozatot adta a magazinnak:

“Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert nem bírja tovább a zaklatást, amit kap a kialakult helyzet miatt. Az egészsége, lelki egyensúlya megroppant. Kifejezetten jogi értelemben neki van ügyvédje, de nincs ügye. Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást ügyvédi irodánknak”

Az ügyvéd arra a kérdésre, hogy a Marton László pert indít-e az őt ért támadások miatt, a következőt választolta:

„Nagy valószínűséggel erre nem lesz szükség, de ez még megfontolás tárgya”.

Akárhogy is nézzük, akármit is gondolunk a dologról, mindenképp szomorú a kialakult szituáció. Lehet, hogy a következményekre akkoriban kellett volna gondolnia a rendezőnek, mikor ezeket a cselekedeteket elkövette. Mindenesetre Marton most viselheti a terhet, melyet tetteivel magára pakolt, de azért ne essünk át a ló túloldalára az ítélkezéssel se. A karmája utolérte Marton Lászlót, innentől már a lelkiismerete teszi a “dolgát”, a nyugodt éveknek így is, úgy is lőttek, nem kell ennél több olaj a tűzre.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!