Eltűnt egy kritikusan fontos dokumentum Orbán környezetéből – szándékosság állhat az események mögött

Fotó: nol.hu

Gondolom, önök is úgy kezelik otthon a családi kasszát, hogy nem is tudnak róla, ha a feleségük vesz egy házat, vagy éppen nyer egy pár millió forint támogatást. Ne ijedjenek meg, ez így rendben van, hol tűnne fel egy háztartásban pármillió plusz vagy mínusz? L. Simon László is igen tiszteletben tartja a felesége vállalkozásait, számára természetes, hogy fitnesz edző felesége minden évben mezőgazdasági pályázaton nyer több tíz millió forint támogatást, amihez neki semmi köze, és nem is tud róla nyilatkozni.

Az Agárdi Aratrum Kft. október második felében nyert több mint 35 millió forintnyi támogatást az Európai Unió vidékfejlesztési programjából, pontosan ugyanannyit, mint tavaly májusban is, ugyanebből a forrásból – írja a Magyar Nemzet.

Az ügy érdekessége, hogy az erről szóló tájékoztató eltűnt a Miniszterelnökség által üzemeltetett pályázati portálról, holott azon minden ilyen kifizetés megkereshető. Az annyit támadott EU tagságunknak úgy látszik mégis vannak nyertesei, a politikus feleségek.

L. Simon korábban államtitkári pozícióban volt, menesztésének valószínűleg köze volt zavaros céges ügyeihez. Az L. Simon Borászat rákellenesnek feltüntetett barackmagot árult, ami ellen a NÉBIH is indított vizsgálatot. Bár a képviselő szerint ez a felesége cége, és ehhez semmi köze, azért a cég honlapjának nyitó oldalán az ő fényképe orientálja a látogatót, mégis kivel van dolgunk. Közben másik családi vállalkozásuk körül sem volt minden rendben, még 2014-ben azzal vádolta öccse, hogy kiforgatta a családi örökségükből.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!