Rákos betegeket hiteget és ismeretlen nyelveken halandzsáz Orbán Viktor fia

Úgy kezdem a cikket, hogy mindenkinek tiszteletben tartom a hitét. Annak idején, amikor a Felház megalakult, egy publicisztikában védtem meg Orbán Gáspárékat, mivel a sajtó betámadta őket, csak azért, mert egy sajátos formáját választották hitük gyakorlásának.

Semmi baj nincs azzal, ha valaki Istent remegő áhítattal, vagy éppen csendben a konyhában éli át, vagy ha nem Istent, akkor más asztrális lényt. A fő, hogy szerencsére ezt Magyarországon mindenki megteheti. (A formai részébe ne menjünk túlságosan bele, mert akkor ez az állítás az egyháztörvény miatt már el is bukik.)

Néha az “angyalok nyelvén” is kommunikálnak a felházasok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ismeretlen, halandzsa nyelven hadarnak valamit. Gáspárék énekelnek, extázisba esnek, fetrengnek, igazából mindegy is, azt csinálnak, amit akarnak, egészen addig, amíg át nem lépik azt a bizonyos határt.

Orbán Viktor fia rákos betegeket hiteget

A 24.hu közölt részletes interjút a Felházról, ahol többek között a szervezők (Orbán Gáspár, Prekopa Donát, Ember Illés) nyilatkoznak csodálatos gyógyulásokról.:

“Úgy gondolom, bibliai csodák történnek a Felházakon”

– ezt maga Orbán Gáspár mondta, mire Ember Illés elmesélte, hogy egy lánynak a szeme javult meg, nem kellett tovább szemüveget hordania. Prekopa pedig azt az esetet hozta fel, amikor egy rákos beteg jött el Felházra, akinél CT-vizsgálat mutatta ki, hogy tüdőrákja van.

Imádkoztak érte, és egy hétre rá a szövettani vizsgálat már nem jelzett rákot

„Nem mondjuk arra, hogy meggyógyult, aki nem gyógyult meg. Nem szeretnénk kamut adni Isten nevében” – állítja Orbán Gáspár, aki szerint az sem gyengíti a hitüket, ha nem történik gyógyulás, de szeretnék, ha sokan szembesülnének csodákkal.

A Felház mindenkit arra ösztönöz, hogy csodálatos gyógyulásokról számoljon be

A legaggasztóbb, hogy a saját hitük megélése helyett a felházasok láthatóan beteg, idős embereket szólítanak le az utcán, és csodálatos gyógyulással hitegetik őket.

A #kuldjengem hashtag beírásával a Facebookon látható számos történet, amely erről ad tanúbizonyságot. Néhányat idézünk:

küldjengem

felház

Orbán Gáspár felekezete egyre inkább hasonlít egy olyan, ártalmas szektához, amely nem hitükben erősíti az embereket, hanem hamis illúziókkal vonzza be magához.

Biztos, hogy ez Isten útja?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!