Kövér után a KDNP is páros lábbal szállt bele a devizahitelesekbe

Semjén Zsolt és Harrach Péter a KDNP prominensei kép: nol.hu

Bár keresztényi erény lenne, de semmilyen megbánást nem mutatnak. Pedig akármennyire is akarják titkolni, a devizahiteleket Orbánnak és a KDNP-nek köszönhetjük, hiszen ők dolgozták ki és szavazták meg a  2001. évi XCIII. törvényt, amely megszüntette a devizakorlátozásokat a hitelfelvételek esetében, mindenféle gát nélkül.

Azután, hogy rászabadították az országra a devizahiteleket, és már látszódik, hogy az átgondolatlan törvényhozással hány ezer családot sodortak végveszélybe, még mindig nem tesznek semmit. Pedig lett volna rá nyolc évük. Nem tesznek semmit, mondom, mert amit devizamentés címén tettek, az semmi más nem volt, mint szokásukhoz híven segítsenek azokon, akik nem szorulnak rá, és hagyják a kilátástalanság szélén azokat, akik igazán rászorulnának az állami segítségre.

Magyarországon a KDNP-nél álszentebb társaság nincs. Bátran kijelentem ezt, mert nap mint nap adják ennek tanúbizonyságát. Most éppen itt az általuk benyújtott törvényjavaslat, amely  értelmében a december 1. és március 1. közötti időszak helyett november 15. és április 30. között nem lehet végrehajtáskor egy magánszemély lakóingatlanát kiüríteni. Miért ez a dátum? Akkor már nincs olyan hideg, könnyebb átvészelni az éjszakát a híd alatt? Ó, ez tényleg keresztény együttérzésre utal. Esetleg addigra elkészülnek ezerszámra az állami bérlakások? Akkor én aludtam át az elmúlt két évet.

Nem, ennél sokkal prózaibb oka van ennek a dátumnak. Cinikus, az embereket semmibe néző oka van. Áprilisban lesznek az országgyűlési választások, és minden szavazatra szükség van. Azért egy dologra felhívnám a figyelmet. Akiket eddig csak hitegettek, akiknek a pénzén urizálnak az MNB alapítványai, azok már átlátnak önökön. Hamarosan át is fognak lépni, higgyék el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!