Orbán olyan levelet kapott, amit egy miniszterelnök se olvasna szívesen

Komjáthi Imre, a közmunkások szakszervezetének vezetője kőkemény levélben osztotta ki Orbán Viktort. Az érdekképviseleti vezető arról írt, hogy a magyar miniszterelnök “valósága”, miszerint az ország szárnyal, a gazdaság dübörög, a szegénység, az éhezés és a rezsi csökken és minden csillivilli, egyszerűen nem létezik.

Komjáthi levelében számon kéri Orbán többek közt olyan dolgokért, hogy a „A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben. A Budapest Intézet felmérése alapján 130 ezer gyereknek kell szembenéznie az állandó nélkülözéssel, és közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik. Ezeknek a gyerekeknek sokszor csak álom az, ami nekünk természetes.” Ezen kívül szót ejt még arról is, hogy Magyarországon hány ember lakik nedves, penészes, fűtetlen otthonban, ami miatt óriási a légzőszervi megbetegedések száma.

Komjáthi szerint Orbán Viktor “üres kézzel, koldusként fog az Úristen színe elé járulni”, ha nem számol el nagyon gyorsan a lelkiismeretével s hagyja abba a rombolást.

De jöjjön inkább az egész poszt szóról szóra, mely a Facebookon is megtekinthető:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!