Miután erőszakoskodott a nővel még fel is jelentette a fideszes

fotó: Halász Júlia // 444

2017.10.24. 9:55

Idén májusban történt, hogy a Fidesz kedvenc migráncsozós lakossági fórum turnéjának egyik állomásán a XI. kerületi Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban a 444 munkatársát, Halász Júliát az egyik fideszes durván kipenderítette. Az újságírónő így írt az esetről:

“Szabó László követett a folyosóra, becsukta a terem ajtaját és fenyegetően megállt mögöttem. Mikor befejeztem a hívást, közölte, hogy nem mehetek vissza a fórumra. Elmondtam neki, hogy bent van az egyik eszközöm, de ekkor rám támadt, kicsavarta a telefont a kezemből és agresszívan felszólított, hogy hagyjam el az épületet. Azzal gyanúsított, hogy videofelvételeket készítettem a kamerámmal, ami nem volt igaz, ezért azonnal kértem, hogy rendőrség előtt tisztázzuk a helyzetet. Miután nem adta vissza a telefonomat és elkezdett lökdösni, hangosan segítségért kiáltottam.

Ezek után már csak pillanatok kérdése volt, hogy Halász az épületen kívül találja magát. Szabó természetesen “férfiasan” mindent tagadott, az újságíró azonban megtette a feljelentést, a BRFK  információs rendszer vagy adat megsértése gyanúja miatt, ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást.

A Fidesz és csatlósmédiája tele is kürtölte Magyarország töppedt jobb agyféltekéjét azzal, hogy a liberó 444 jobban teszi, ha mostantól laposkúszásban közlekedik, vagy meghúzza magát valamely színesre festett járda-repedésben, ahova való, különben feljelentik a “bestiális” fiatalasszonyt. Minek megy arra, minek van úgy felöltözve, satöbbi. Meg minek szalad bele a pofonba ugye.

Akkor a fenyegetések ellenére hiába nem tett feljelentést a PÁRT, ez csak idő kérdése volt – a 24.hu szerint Szabó László viszont mégis feljelentett, csak türelmesen kivárt: a Budai Központi Kerületi bíróság két hónappal az eset után, júliusban rendelte el a nyomozást.

Ezúton is gratulálunk Szabóéknak.

A Magyar Idők ennek kapcsán arról ír, hogy Halász Júliának kell majd rágalmazás miatt bíróság elé állnia.

Annak a Halász Júliának, akit egyszerűen kidobott a fideszes a lakossági fórumról, és akinek a feljelentésére indult vizsgálatot – figyeljenek: bűncselekmény hiányában szüntetett meg a független magyar bíróság.

A kormánypárti lap cikkében azt írja, a rágalmazás a Btk. szerint két év szabadságvesztéssel is büntethető, amennyiben azt aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Majd gyorsan közli, hogy Halász a sajtónak is elmondta mi történt, ezzel sugallva, hogy fennáll ez a tényállás.

“Nem megmondtam, hogy ne gyere erre, mer negyere erre he?!”

“Szabó fő bizonyítéka egy videófelvétel, amit  a kormánypárti Pesti Srácoktól foglaltak le a nyomozóhatóságok. A szép az egészben, hogy ez a videó nem arról készült, hogy mi történt Szabó és Halász között, hanem azt mutatja, hogy a 444-es videós valaki mással veszekszik röviden.

A Pesti Srácok arról írt, hogy ez bizonyítja, hogy Szabó nem volt erőszakos, hiszen Halász volt erőszakos a felvétel szerint. Igen, pontosan ilyen minden logikát a sarokba vágó érveléssel álltak elő. A cikkükben még néhány fideszes fórumon megjelent „szemtanúra” hivatkoznak, akik nem láttak semmit, mert a dulakodás nem a teremben történt.” – írta a 24.hu.

Kampány van, és úgy tűnik akkor mindent szabad. Legalább is egyeseknek.

Ilyenkor előfordul, hogy egy újságíró csak úgy kidobódik magától egy épületből. Aztán még az ő kurvaaanyját.

Szóval vigyázzunk, ne szaladjunk bele egy pofonba se!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!