„Miniszterelnök Úr, kérem vállalja el!” – Nyílt levél Orbán Viktorhoz

MTI Fotó: Illyés Tibor

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A hazának nagyobb szüksége van Önre, mint valaha. Nincs kétségem, hogy első kézből hallotta a hírt: nincs komoly jelentkező a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Kérve kérem, Miniszterelnök Úr, vállalja el!

Képzelje, micsoda lehetőség: végre megtelnének a stadionok, ahol játszanak a fiúk, hiszen a CÖF ultrái biztosan boldogan elmenetelnének oda, ahol az aktuális mérkőzés lesz. Ráadásul Önnek van már gyakorlata a magukat értékükön felül kezelő, össze-vissza beszélő bohócok irányításában. Ne mondja, hogy ezt a pozíciót nem Önnek találták ki!

Nem beszélve arról, hogy soha nem bukhatna meg. Önt nem lehet azzal vádolni, hogy csak egy szimpla külföldi edző, aki csupán azért jött ide, mert tudja, mennyi pénzt öl a kormány a fociba, és azt gondolja, hogy eredmények nélkül is jól kereshet majd a magyar adófizetők pénzén. Ugyan, miből is gondolná ezt?

Ráadásul Önnek kiváló kapcsolata van a magyar labdarúgás jelenlegi irányítóival. Jóban van Csányi úrral, Mészáros úrral, és megannyi klubelnökkel Deutsch úrtól Tállai úrig.

Gondoljon bele, Miniszterelnök Úr, mekkora lehetőségek vannak ebben a pozícióban: legyőzhetné az imperialista hatalmakat, mint annak idején az Aranycsapat! Akár 6:3 vagy 7:1 is lehetne megint! Csodálatos lenne, és még az oroszoknak is lefekhetnének a tanítványai, hogy Putyin úrnak se legyen egyetlen rossz szava se. Mit számít egy-két apró vereség Moszkvában?

Miniszterelnök Úr, kérem vállalja el!

Jó lenne mindenkinek, értse meg! A magyar foci gazdagodna egy igazi, hozzáértő szakemberrel, Ön végre azt csinálhatná, amit igazán szeret, mi pedig megszabadulnánk Öntől végre.

Ígérem, egy életen át ünnepelni fogom, mint szövetségi kapitányt, az eredményektől függetlenül!

Kérem, kérem, kérem! Vállalja el, Miniszterelnök Úr!

Egy választópolgár, aki szereti a focit, de a hazáját azért jobban

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!