Deutsch Tamás újabb embereket nevezett meg – ez a lista minden józan magyart kiakaszt

Vannak a politikai életnek olyan tagjai, akik nem a törtetéssel, másokon átgázolással értek el eredményeket, hanem a szaktudásuk, higgadt döntési képességük adja tekintélyük alapját. Általában az ilyen típusú politikusok nem csak párttársaik, hanem a politikai vetélytársak körében is elismertek. Nem hiába, hiszen kulturált vitákra képesek, tényekre alapozva érvelnek, nem megsemmisíteni próbálják a másikat, hanem meggyőzni.

A jobb oldalon, ilyen személy Jeszenszky Géza, Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. Bizonyára ők sem tökéletesek, követtek el hibákat, de elvitathatatlan, hogy a konzervatív gondolkodás a kulturált jobboldal formálásában jelentős szerepük volt, és remélem van ma is. A mai kormányzatnak azonban van velük egy nagy problémája: elvhűek. Ma a Fideszben Orbánhoz kell hűnek lenni, nem az elvekhez. Az elvek jönnek mennek, liberálisból változhat konzervatívvá, közben alkalmazhat populista demagógiát, és élhet bolsevik eszközökkel. Ideológia ide nem kell, csak feltétlen hűség az uralkodóval szemben.

Aki nem így tesz, az áruló. Aki áruló, azt le kell járatni, hiteltelenné kell tenni, megpróbálni elzárni a nyilvánosságtól. Vannak erre tartott pitbullok pártkatonák a Fidesz háza táján.

Most Deutsch kapta  a feladatot, hogy rúgjon bele azokba, akikeknek a hátán felkapaszkodott. Twitter huszárunk nem is szokott idegenkedni az ilyen feladatoktól:

„Jeszenszky Géza sajnos a politikai elbutulás állapotában van, …Bod Péter Ákos is ugyanebben az állapotban van, Mellár Tamás is ugyanebben az állapotban van.” – mondta sajtótájékoztatóján Deutsch.

Szerencse, hogy itt van nekünk ő, akinek elméje mint a nap az égen, ragyogja be mindennapjainkat!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!