Rendhagyó bejegyzést tett közzé a volt szóvivő: ettől te is lehidalsz!

Török Zsolttól megszokhattuk, hogy Facebook-oldalán gyakran osztja meg gondolatait a politikáról, az országról, véleményét a világról. Most sem okozott csalódást, olyan élesen világított rá mindennapi életünk hazugságaira, amit csak kevesen tudnak!

“Soha se higgyetek a szemeteknek!

Átverés show áldozatai vagytok és hülyének is néznek titeket, minket. Valóság shownak hívják azt a műsort, ahol mindent megrendeznek és manipulált képet adnak csak ki számodra. „Kézműves” terméknek hívnak szinte már mindent, amit rád akarnak sózni, ráadásul dupla, vagy tripla áron, de tudják, hogy sokan ezt beveszik.” -írja.

Rá jellemző módon most sem tud elsiklani az elnyomott, kifosztott kisemberek gondjai mellett, akiken csak szavakban segít, akiket csak a szóvirágok szintjén ment meg a kormányzat:

“A bankár átver, levesz, kihasznál, és kizsákmányol százszor és ezerszer, mert drágábban „szolgáltat”, mint ugyanaz a cégcsoport Ausztriában, Szlovákiában, vagy akár Romániában is már. Arról nem is beszélve, hogy ha felvettél 10 ezer svájci franknyi FORINT hitelt, és 15 év alatt már nem csak az akkori forint mennyiség dupláját fizetted „vissza”, de már a – soha nem látott – svájci frankot is kamatos-kamattal kipréselték belőled. Miközben se Te nem kaptál alpesi valutát, se a tisztelt magyar bankár nem vásárolt ilyet és nem is adott oda neked hitelbe. A hatalom pedig úgy tesz mintha. Mintha segítene, melletted állna, holott a bank már régen megvette a hatalom minden szereplőjét, a pocakosokat kilóra, vagy vejükkel, menyükkel, cicájukkal, légyottokra szolgáló „kislakással” a várban.
A melós boldog, hogy a tavalyi 90 helyett már akár 100-at is hazavihet nettóban, holott a kimenekült kollégái ugyanazért a munkáért 500-600 körül kapnak nyugaton, a volt KGST-s szaktársak pedig majd’ a dupláját az övének, nettóban.”

Rezsicsökkentés? A Valóság-showban így megy ez:

“És hülyének néznek a rezsivel is. 20%-kal csökkent a világpiacon az energia ára uralkodásuk első éveiben, s ebből 10%-ot kedvezményt átengedtek neked narancssárga sávban felírva nagybetűkkel, hogy légy kegyes. Nem lopták el az egészet, „csak” a felét, s ezért Te csókolj kezet majd a konzultációs fórumokon, ha olyan hülye vagy!”

Végül ezzel zár:

“Az átverés show pedig folytatódik, hiszen vesznek hozzá szereplőket, ha kell 600 millióért a Te adódból, mert úgy tudnak uralkodni tovább, mint több ezer éve, ha érvényesítik: „Oszd meg őket és uralkodj felettük!”

….

Az átverés showt le kéne fújni! Nem hagyni, hogy drágábban adják még a selejtet is, hogy a bank a vérünket szívja, hogy a hülyeséget nyomják a képernyőről, hogy a döbrögik uralkodjanak a városokban, falvakban, hogy a rezsivel, nyugdíjjal átverjenek. Ne hagyd, hogy hülyének nézzenek! Emeld fel a tekinteted és húzd ki magad, hisz’ egyenes gerinccel jöttél! Ne hagyd, hogy megalázzanak, lenézzenek, kizsákmányoljanak!”

Akit érdekel a teljes bejegyzés, itt elolvashatja. Higgyék el, megéri!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!