Sokkoló részletek derültek ki Hujber Feriről! Lehet, hogy tényleg megőrült?

Kép forrása: Wikipedia

Egyre magasabbra csapnak a hullámok Hujber Feri feje körül. Felesége, Cinthya feljelentést tett ellene, a vád könnyű testi sértés. Ferinek a napokban kéne bíróság elé állnia az ügyben, de időközben lelépett Kanadába, így valószínűleg nem fog megjelenni a tárgyaláson.

A Story magazin cikke szerint az utóbbi években Hujber többször is bántalmazta feleségét, aki nem egyszer hívott rendőrt férje agresszív viselkedése miatt. Még távoltartási végzést is megítéltek két hónapra, de a színészt nem érdekelte az ítélet, folyamatosan zaklatta az asszonyt, sőt a lapban megjelent iratok azt mutatják, hogy többször megütötte s be is zárta a házba. Ezek után az események után tett feljelentést Hujber ellen.

Az utóbbi időszakban kifejezetten sok botrány volt a színész körül, a TV2 Mokka című műsorában tett meglehetősen furcsa nyilatkozatától kezdve a kábítószer birtoklásig, melyről közösségi oldalán szerezhettünk tudomást.

“Bejöttek éjszaka a házamba és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben…mondom nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom….féljek..?” 

Feri egyébként a Facebook-oldalára nap mint nap ír ki elképesztő s meglehetősen furcsa dolgokat, melyekről nem lehet megállapítani, hogy kábítószerezik, megőrült vagy csak szimplán bolondot csinál mindenkiből. Nem olyan rég pl. Andy Vajnát white walkerezte le (A white walkerek a Trónok Harca című sorozatban szereplő élőhalottak, magyar fordításban Mások – a szerk.).

hujb

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!