Molnár Zsolt előállt egy listával, ami a Fidesznek nagyon kínos

2017.10.19. 16:10

Tizenhárom plusz egy olyan ügyre hívta fel a figyelmet az MSZP-s Molnár Zsolt, amiről hallgat a kormány, írja az MTI. Molnár szerint a Fidesztől nem kaptak választ több olyan piszkos üggyel kapcsolatban, ami kellemetlen a kormánynak. Ahogy fogalmazott:

“A Fidesz-KDNP nem tesz mást, csak ködösít, homályosít, mellébeszél.”

Vég nélkül sorolta azokat az ügyeket, melyeket a kormány próbál eltussolni.

Ilyen például az azóta elhunyt Gaith Pharaon ügye, akiről máig nem tudni hogyan kapott úgy vízumot, hogy közben körözés alatt állt az FBI és az Interpol által, illetve megemlítette azt a Zaid Naffárát is, Pharaon üzlettársát, aki épp a napokban bukott meg a nemzetbiztonsági átvilágításon.

Óriási slamasztikába került az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló üzletember

A piszkos ügyek között említette még

A politikus szerint az általa ismertetett “feketelista” kérdéseiben hallgatás, mellébeszélés zajlik. Molnár Zsolt azt mondta: hallgat a kormányfő, a legfőbb ügyész, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, a belügyminiszter, a külügyminiszter, a nemzetgazdasági miniszter, az agrártárca vezetője, mert a kormány számára elfogadhatatlanul kínosak lennének a válaszok.

Molnár Zsolt figyelemelterelésnek minősítette, amit a Czeglédi-üggyel tesz a kormány. Felhívta a figyelmet arra: korábban az volt a kormányzat álláspontja, hogy folyamatban lévő büntetőeljárással nem foglalkozik, ehhez képest az Országgyűlésben a plenáris ülésen külön napirendi pontként szerepel a kérdés.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!