Orbán Viktor szülőfalujában különös dologról beszélnek a helyiek

2017.10.16. 8:25

Mindenki az új golfakadémiáról suttog, amit a Miniszterelnök valódi szülőfalujában, Alcsúton (Felcsút nem a szülőfaluja, bár Orbán akár két szülőfaluval is rendelkezhet) fognak megépíteni.

A Magyar Narancs szúrta ki az MTI alapján, miszerint letették a Pannonia Junior Golf Akadémia és Képzési Központ alapkövét. Mint írják: a beruházás célja az, hogy a Magyar Golf Szövetség – a kormánnyal egyetértésben – a sportág népszerűsítésének és fejlesztésének érdekében akadémiai szintű képzést nyújtson a jövő generációjának.

A beruházás Alcsúton valósul meg, az OTP-vezér Csányi Sándor érdekeltségében lévő Pannonia Golf and Country Club területén, melynek vezérigazgatója egyébként a szintén “kapun belüli” Szivek Norbert, aki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezére is egyben.

Szívesen leírnánk, hogy a beruházás 100% keményen megkeresett magántőkéből épül, de ha ezt így le írnánk, azzal hazudnánk. A lap információi szerint ugyanis a magyar emberek éppen 100 millió forint adópénzzel járulnak hozzá a gazdagok úri huncutságához.

Az ünnepélyes alapkőletételen részt vevő Szabó Tünde sportért felelős államtitkár ajnározta is a golfakadémiát rendesen, szerinte ugyanis ennek a beruházásnak köszönhetjük majd a 2020-as tokiói olimpián a magyar golfsikereket.

Az Alcsút-Felcsút tengely mára az ország szívcsakrája lett, hiszen 2010 óta itt épült kisvonat, nagyvonat, sertéstelep, fociakadémia, meg minden búbánat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!