Németh Szilárd óriási baklövést követett el, kínos helyzetbe került

Fotó: Teknõs Miklós

1849-ben történt, a Fidesz alelnöke mégis olyan emléktáblát avatott, amin 1848 áll. Mi gratulálunk, az aradi vértanúk meg forognak a sírjukban.

Eleve érthetetlen, hogy miért volt szükség új emléktáblára, hiszen Csepelen 2001 óta volt ilyen, méghozzá ugyanott, ahol a mostani, az Aradi vértanúk és a Szentmiklósi út sarkán. Apró különbség, hogy a régi táblán még helyesen állt a dátum: 1849. október 6. Ráadásul a most avatott tábla azt is állítja, hogy Kazinczy Lajos tábornokot 1848-ban végezték ki, de természetesen ezt sem sikerült eltalálni.

csepel1
Forrás: csepel.hu

Tekintve, hogy a táblaavatáson beszédet mondó Németh Szilárd nem arról híres, hogy tényeket állít, meg sem lennénk lepve, ám itt valószínűleg tévedésről van szó. Persze, nem csupán a Fidesz alelnök nem vette észre a hibát, a Fidesz helyi aranyhármasa, Borbély Lénárd polgármester és két alpolgármestere sem.

Tényleg elismerjük, hogy ez csupán egy tévedés, ám olyan tévedés, ami már bűn. Ezzel a tévedéssel kiröhögik az embert az érettségin, megbuktatják az általános iskolában, de még talán az óvoda nagycsoportjában is megmosolyogják.

Így aztán javasoljuk, hogy Németh Szilárd és csepeli barátai ne birkózóakadémiát építsenek közpénzmilliárdokból a kerületben, hanem fordítsák az oktatásra, és ők maguk is azonnal kezdjék újra tanulmányaikat, mert ez így nem ciki, nem tévedés, hanem ritkán tapasztalható mértékű surmóság.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!