Újabb fordulat történt a legnagyobb koncepciós perben

Czeglédy Csaba Fotó: Büki László / MTI

2017.10.11. 13:35

Fordulatról számolt be a Kemma.hu Czeglédy Csaba ügyében, mint írják: három újabb személyt gyanúsított meg a vádhatóság akik korábban a Humán Operátor Zrt. alkalmazottjaként dolgoztak, “a gyanú szerint közvetlenül Czeglédy Csaba utasításai szerint látták el feladatukat és vettek részt a bűnszervezet tevékenységében.”

A Csongrád Megyei Főügyészség a kirakatperbe így újabb három személyt vont be előzetes letartóztatásukat kérve, Czeglédyre pedig még rásóztak plusz két hónapnyi előzetest.

Bár még nem sikerült bizonyítékokkal is alátámasztani a vádakat, Czeglédyt minden téren megpróbálják ellehetetleníteni, és elhitelteleníteni. A kormánymédia gyakorlatilag már kikiáltotta bűnösnek, ehhez talán van némi köze annak is, hogy Czeglédy szocialista, no meg ahhoz is, hogy nem egy kellemetlen percet okozott a Fidesznek temérdek ügy felgöngyölítésével, melyben voltak prostik, kokain meg milliárdos sikkasztás is.

Czeglédy Csaba sorra nyerte a pereket a Fidesszel szemben, DK-s és MSZP-s politikusokat védve, ezért lehet ő szálka a Fidesz szemében, ezért indulhatott ellene nyomozás költségvetési csalás bűntette ügyében.

Megdöbbentő kéréssel állt elő az előzetesben lévő Czeglédy Csaba – a hatóság egyelőre hallgat

Czeglédy diákszövetkezetének alkalmazásában álló diákokat egyébként nem rég azzal hergelte a a kormánymédia, hogy az ő pénzükkel lépett le, és ezért kellett ellene nyomozást indítani, azonban a fizetések elmaradásának egy drámaibb oka volt: A nyomozás következtében a vállalkozás összes számláját zárolták, így azt is, amiről a diákok munkabérét el kellett volna utalni. A kormánypárti médiában elterjedt hírek tehát hamisak, a munkabérre a fedezet ugyanis Czeglédyék szerint rendelkezésre állt, az a hatósági eljárás miatt nem lett kifizetve.

Ahogy akkoriban írták: “Sziasztok! A Human Operator Zrt. munkavégzése a sajtóhíreknek köszönhetően ellehetetlenült. Sajnáljuk, ami történt, hiába lenne meg a fedezetünk a bérek kiegyelítésére, a számláinkat zárolták. Egyelőre azon vagyunk, h tudjunk nektek segíteni, ezért a partnerekkel egyeztetünk. Aki nem kapott bért, azok részére a bérgarancia alap fog fizetni várhatólag, melynek van átfutási ideje.”

Ezek után nem érdemes feltenni a kérdést, hogyan is néz ki egy koncepciós eljárás a mi demokráciánkban?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!