Gáspár Győző lánya folyamatosan retteg, mióta rátörték az ajtót

Gáspár Evelin még sosem szólalt meg édesapja, Gáspár Győző NAV-os ügyével kapcsolatban, most azonban megtört a jég. A showman lánya sokat változott: mióta átélte ezt a szörnyűséget, átértékelte az életét.

„90%-ban előítéletesek az emberek velem kapcsolatban, de szerencsére sokan pozitívan csalódnak. A leggyakrabban azt mondják, hogy milyen magas vagyok, közvetlen és jó fej. Egy olyan világban élünk, ahol gyakorlatilag mindenki sztereotípiák alapján ítél meg másokat.

Rájöttem, hogy azzal, hogy engem elesettnek lássanak, nekik örömet okoz. Persze, tisztelet a kivételnek, de sajnos kevesen vannak. Az emberek boldogok lesznek attól, hogy másnak rossz, így a saját életük felértékelődik. Ez a NAV-os ügynél csúcsosodott ki. Házkutatást tartottak nálam is, a budapesti lakásomban. Egyszer csengettek, majd szinte rám törték az ajtót. Akkor még velem volt a kutyám, aki engem védett, ezért elzárták. Ordibáltak velem, faggattak, azt sem tudtam, mit mondjak, teljesen váratlanul ért” – nyilatkozta szegény Evelin az NlCafe.hu-nak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!