Dobjon el mindent! A stadionépítés a múlté, itt van helyette valami más!

Megmondom őszintén, nem voltam nagy híve a stadionépítéseknek, semmi értelmét nem láttam ilyen katasztrofális futball színvonal esetén. Egyedüli előnyét abban látom, hogy van egy csomó zöldfelület az országban, amit locsolnak, gondoznak, és mivel sem néző, se foci nincs, így legalább a tiszta levegőért teszünk valamit. Vannak azonban még az országnak lefedetlen területei. Micsoda hanyagság! Ezért kormányunk úgy döntött, ezekkel a parlagon maradt területekkel is kell kezdeni valamit!

Meg is jött az ötlet, ipari parkokkal fedjük le az országot, 200 milliárdot szánunk erre, 2020-ig. Ez már igen! Kell a magyar ukrán embernek a munkahely, hát csinálunk neki! Így fog felvirágozni az ország, sok ipari park = fejlődő ipar = nagy gazdasági növekedés.

Egyszer már bejött, nem? Sok stadion = fejlődő futball = Európa Bajnoki cím. Ha esetleg tévednék, kérem tudják be annak, hogy mostanában nem követem a magyar foci eseményeit és teljesítményét.

Ne haragudjanak rám, nem akarok én itt okoskodni, de mindenütt azt hallom, hogy a robottechnika fejlődése alapjaiban fogja pár éven belül megváltoztatni a termelési struktúrákat, a munkaerő piacot. Nem volt ez titok eddig sem, más országok már előrébb járnak ebben, és volt nálunk is aki figyelmeztetett.

industrial 691376 960 720
Innováció és oktatás helyett összeszerelőüzem – ez a jövőnk Orbánék szerint

Kérdem én, akkor nem az oktatásba kellene fektetni hatalmas összegeket? Legyen valaki, aki megtervezi, fejleszti, programozza a robotokat? Nem arra kellene ösztönözni az embereket, hogy szerezzenek XXI. századi tudást?

Uraim! Ha egy kicsit abba hagynák a harácsolást és körülnéznének a világban, meglátnák, hogy az igazi jólét nem a munka alapú, hanem a tudásalapú társadalmakban van.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!