Orbán családjának fizetett “védelmit” a pécsi egyetem?

A pofa leszakad! Arra kapott kormánypénzt a pécsi egyetem, hogy megvegyen egy telket Orbán vejétől.

A Pécsi Tudományegyetem 800,1 millió forintot kapott idegen nyelvű képzései bővítéséhez, valamint kutatás-fejlesztési potenciáljának fejlesztésére a kormánytól. Ez mind szép és jó…lenne, ha nem kötötték volna ki, hogy ezt a pénzt az egyetem egy bizonyos ingatlan megvásárlására fordíthatja. A dolog egyik pikantériája, hogy ugyanezt az ingatlant év elején sokkal olcsóbban vehették volna meg, mint most.

A Magyar Közlönyben megjelentek szerint – melyet a Szabad Pécs vett észre – a Tüzér u. 1. szám alatti területen kialakításra kerülő Pécs 337/1 helyrajzi számú ingatlan tulajdonosa a tavaly áprilisban bejegyzett U-Campus Zrt., melynek egyik tulajdonosa a trafikmutyi kapcsán elhíresült Czéh-Tóth Márk, aki öt koncessziót is nyert annak idején a trafikpályázaton, holott se köze, se lövése nem volt előtte a dohányiparhoz. A másik fejes Hamar Endre volt, aki Orbán vejének, Tiborcz Istvánnak az üzlettársa két másik vállalkozásban is. Hát nem elképesztő, hogy micsoda véletlen egybeesések vannak ebben az országban?

És most jön a csavar: az U-Campus tulajdonosai közé nyár elején bevásárolta magát a a Magyar Építő Zrt.tulajdonában ZSKN Üzemeltető, Karbantartó és Építő Kft., ami láss csodát, pont Orbán viktor vejéhez köthető, méghozzá a Körösaszfalt Zrt-n keresztül.

Hogy néhányan milyen szerencsés csillagzat alatt születtek….

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!